Merhaba hocam, zaten madde madde sıraladığınız fikirlerden belli en fazla 5 lira edeceği çünkü aynılarını yapan onlarca insan var. Burada CenkOnsoy ve OMRCKR arkadaşın verdiği tepki gayet normal çünkü iş fikri ve proje bakış açısı ile olaya yaklaştığın zaman iyi bir fizibilite, ön araştırma ve buna göre sermaye gerektirir. Projesine güvenen bir çok kişi böyle hazırlandığı için sizin konu biraz garip gelebilir.
Hadi diyelim girişimcinin muazzam bir fikri var ama sermayesi yok, şahsen bu konuda yazan bilgiler hiç kurumsal görünmediği için güven vermiyor dolayısıyla kimse böyle bir profile projesini sunmaz. (Tabi ikinci mesajınızda verdiğiniz 5 liralık örnekçileri saymıyorum.)
Ha yok, ben çok ciddiyim girişimcilerin projelerine destek olurum, 3-5 lira onlara verir sonra aldığım fikirlerle bir şeyler kazanırım diyorsanız amenna. Eğer, destekçi ile yatırımcı arasındaki farkı biliyorsanız, bana ulaşabilirsiniz. Projemi anlatmayacağım, sadece bahsedeceğim. İyi bir bütçeniz yok ise bu mesajımı es geçebilirsiniz...