lostyazilim

Seo Hosting ile Adsense

17 Mesajlar 1.646 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Google Analytics ve Google Adsense hesaplarına eklenen sitelerin farklı hesaplarda olması kavramını halen anlam veremiyorum. Bu konuda farklı yapmazsanız zararı olur gibi terimler kullanan kendini SEO uzmanı gören kişilere de güvenemiyorum şahsen. Mantıken diyorlarki, alan adı yaşı büyükse Google sever geçmişi var diye o mantıkla aynı hesapta geçmişte başka siteleriniz varsa Google yeni sitenizide sevecektir bu adamın geçmişi var iyi site yapar diye. O zaman tüm webmasterlar aynı hesaba koyalım siteleri herkes 1. sıra. Bunlar gereksiz ayrıntılar, yok öyle bir dalga mantıksal olarak ve hiçbir Google makalesinde ben buna dikkat ettiklerine dair bir yazıda görmedim varsa gören kanıtıyla sunsun ki bizde farklı analytics hesapları kullanalım diyelim. Ben film sitesinide adsense kullandığım siteyide zamanında aynı analyticsden ekledim hiçbir sıkıntı çıkmadı, çıkmazda bunlar boş boş sizi bilgili görünüp göz doldurmak için uğraştırmaya yönelik şeyler.

wmaraci
reklam

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

mrsngl adlı üyeden alıntı

Biraz daha açıklayabilirmisiniz

Yani sorunun cevabı adsense hesabından yakalama diye birşey yok.

Misalen paravanları yönetirken aynı google hesabına ekleme mümkünse chrome kullanma opera vs kullanabilirsin.

Bu önlemleri alırsan hiçbir sorun olmaz.

• Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Google Analytics ve Google Adsense hesaplarına eklenen sitelerin farklı hesaplarda olması kavramını halen anlam veremiyorum. Bu konuda farklı yapmazsanız zararı olur gibi terimler kullanan kendini SEO uzmanı gören kişilere de güvenemiyorum şahsen. Mantıken diyorlarki, alan adı yaşı büyükse Google sever geçmişi var diye o mantıkla aynı hesapta geçmişte başka siteleriniz varsa Google yeni sitenizide sevecektir bu adamın geçmişi var iyi site yapar diye. O zaman tüm webmasterlar aynı hesaba koyalım siteleri herkes 1. sıra. Bunlar gereksiz ayrıntılar, yok öyle bir dalga mantıksal olarak ve hiçbir Google makalesinde ben buna dikkat ettiklerine dair bir yazıda görmedim varsa gören kanıtıyla sunsun ki bizde farklı analytics hesapları kullanalım diyelim. Ben film sitesinide adsense kullandığım siteyide zamanında aynı analyticsden ekledim hiçbir sıkıntı çıkmadı, çıkmazda bunlar boş boş sizi bilgili görünüp göz doldurmak için uğraştırmaya yönelik şeyler.

Eğer bana söylediyseniz cevaplayayım, söylemediysenizde belki kafanızda canlanır.

Şimdi arkadaşın sorusu seo hosting adsense ilişkisi buda demek oluyor ki paravan site açacak.

O paravan siteyle kendi sitesini aynı hesaba eklesin veya siz deneyin bakalım ne oluyor. Puff patlıyor ilk güncellemede geçmiş olsun.

Yani soruyu anlamadan dalmışsın fırçalamaya 5 liralık backlink paketi alıp onları kızıp içini döktün herhalde ama sorun yok içini dökmek iyidir :p konuda bir arkadaş daha yazmıştı seo expert kendisi maşallahı var sende güzel bir metin yazıp noktayı koymuşsun.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Scrite , 5 Liralık backlink almadım 5 Yıllık bir sitem var 4 Yıldır adsense aktif ve sektörde öncü çoğu alternatif siteler kuruluşunda bizzat ben ve ortağımla iletişim kurarak sistemi oturtma konusunda yardım isteyerek açtılar ve sektöre girdiler :) Allah'a şükür öğrenciyim her ay devlet bursu gibi düzenli harçlığımı çıkarıyorum. Siteye ayda 1 kere girip noluyo diye bakmam yeterli :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

Scrite , 5 Liralık backlink almadım 5 Yıllık bir sitem var 4 Yıldır adsense aktif ve sektörde öncü çoğu alternatif siteler kuruluşunda bizzat ben ve ortağımla iletişim kurarak sistemi oturtma konusunda yardım isteyerek açtılar ve sektöre girdiler :) Allah'a şükür öğrenciyim her ay devlet bursu gibi düzenli harçlığımı çıkarıyorum. Siteye ayda 1 kere girip noluyo diye bakmam yeterli :)

Allah daha çok versin ben yazdığın mesaja anlam veremedim ya ben senin ne demek istediğini anlamadım yada sen yanlış yazdın.

Yazdığın yazıda çakma seoculara laf çarpmışsın ama bir de analytics saçma bunu yazanlarada güvenmiyorum kanıt koysunlar demişsin.

Tabi konunun cevabı adsense sorun olmaz saçmalıktır ama analytics yakalıyor.

Eğer gerçekten bunu bilmiyorsan pbn yapmamışsın bilgin yoktur biraz araştırırsan görebilirsin. Ha bunu seni küçümsemek için söylemiyorum ama çakma seoculara laf söylerken sende bilmediğin bir konuda ahkam kesmişsin o yüzden sert yazdım.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Scrite bana göre analytics'in yakalaması saçma ben onu belirttim. O zaman ben misal büyük bir günlük birkaç milyon hiti olan Google'da öne çıkan site sahibi tanıdığım olsa benim sitemi de analytics hesabına eklese o mantıkla yaklayacak benim sitemide öne çekecek bu site milyonlar çekiyorsa bu projeside çeker diye.

• Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

Scrite bana göre analytics'in yakalaması saçma ben onu belirttim. O zaman ben misal büyük bir günlük birkaç milyon hiti olan Google'da öne çıkan site sahibi tanıdığım olsa benim sitemi de analytics hesabına eklese o mantıkla yaklayacak benim sitemide öne çekecek bu site milyonlar çekiyorsa bu projeside çeker diye.

Google sesini dinleyip ona göre reklam gösteren bir şirket bu olayın sana saçma gelmesi de bana komik geliyor.

Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten search console, analytics, google hesabı ve chrome ile paravan ağı yönetmezsen yakalanmazsın.

Ben seo"cu" değilim her zaman söylerim seo uzmanı kendine çalışır ;)

Seo uzmanıyım diyip paket satanlar finans danışmanlarına benziyor sözde borsacı ama kendisi borsada oynamıyor başkalarına fikir verip para kazanıyor halbuki borsacı kendini nasıl ispat eder kazanarak tabi bizim ülkemizde farklı işliyor olaylar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al