skype varmıdır acaba
dönüş yapıldı hocam
deneme işi teslim edilmiştir 50 adet toplu makale satışı gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederim..
mediacenter 50 adet makale teslimi alınmıştır güvenilir bir arkadas gununde teslim edilmiştir
mediacenter adlı üyeden alıntı
umursamaz tarafından 13 adet makale şiparişi alınmıştır teşekkürler hocamarkadaşla 10 günlük iş anlaşması yapılmıştır teşekkürler
teşekkür ederim hocam iş tarafımca alınıp teslim edilmeye başlanmıştır işiniz ras gelsin:)
10 günlük iş siparişi verilmiştir özverili dikkatli bir arkadaş.
teşekkür ederim hocam alınan ücretin karşılığının verilmesi her zaman hususumdur işiniz ras gelsin çok teşekkür ederim
iş verilmiştir başarılı ve güvenilir bir arkadaş
3.günde 15 makale teslimatı tamamlandı . 7 günlük iş devam ediyor. Teşekkürler
özenli başarılı ve titiz 20 adet makale teslim alınmıştır.
teşekkürler işi başarılı şekilde teslim edilmiştir iş alımı aktiftir.
10 günlük işi başarı ile teslim etmiştir arkadaş.
Bir 10 günlük daha anlaşma yapılmıştır tekrar
Bir 10 günlük daha anlaşma yapılmıştır tekrar
teşekkür ederim hocam iş alımı aktiftir.
iş alımı güncel ve aktiftir. Makale editörlük işlemleriniz copy paste işlemleriniz itina ile yapılır
omerarda 100 adet copy paste itina ile yapılarak teslim edilmiştir...Sonrasında 50 adet internetten para kazan makaleleri itina ve titizlik ile teslim edilmiştir...
Iş bitimi 30 adet tubidy hakkındaki makaleleri itina ve titizlik ile teslim edilmiştir.
Iş alımı aktif ve günceldir....
memnun olurum hocam elimden geldiğinin fazlasını yeterince yapmaktayım uzun süredir çalıştığım kişiler mevcut yorumlarımdan görebilirsiniz iş alımım aktif ve günceldir her zaman emeğin fazlasını yaparak işimi titizlik ve itina ile yapmaktayım çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan ötürü işiniz rast gelsin çok teşekkür ederim
kendisi iyi birisidir ref
setrazor ilk referans alın tamamdır 4 kişi kalmıştır ilk gelen 4 kişi seo uyumlu özgün istediği kategorideki makaleyi alır teşekkürler hocam iş alımı sürekli ve aktiftir...sağol güzel makale ref
iş alımı aktif güncel uzun sürelidir
ref olabilirim
sağlık konusunda makale alımı gerçekleşmiştir referans olarak son 3 kişi :) teşekkürler
175 kelime teslim edilmiştir teşekkürler...
codermua konudan cıkıp mesajlarına yada telefonlarına bakmayı düşünüyormusun ?hocam skype : Vuralegemen ekler misiniz?
ekledim hocam iş alımı aktif ve günceldir
skype mevcut mudur ?
pm gonderilmiştir
pm lutfen
dönüş yapıldı netimde sorun vardı skype de açmaya çalışıyorum şu anda hemen işlemlere başlayacağım hocam teşekkürler
skype adresinizi pm atarsanız sevinirim
iş alımı güncel aktiftir dönüş yapılmıştır hocam teşekkürler...
arkadaşa 14.400 kelime içerik siparişi verildi.
yarın akşam 8 e kadar 14.400 kelime siparişi alınmıştır teşekkür ederim hocam işiniz ras gelsiniş alımı güncel ve aktiftir.
yoğun olduğum için arkadaştan aldım teşekkür ederim güzel iş çıkardı.
bana acil makale lazım yetiştirebilirsen pm at, yetiştiremez ve işimi alırsan fena olur haberin olsun
iş alımı güncel aktiftir itina ile tüm makale alımlarınız teslim edilir...