altef4 adlı üyeden alıntı
zekaigulin sizin kafa yapınız diye başlayacam siyaset olacak hakaret olacak sen gidecen mahkemeye verecen ben gelecem hoş olmayan hareketlerde bulunacam bunlar hiç hoş olmayacak hareketler neden ülkemizin aldığı karara saygı duymuyorsun kapatılma kararına sebep olan etkenler belli işte bunu okuya okuya hala haklı olan tarafı abd gibi görüyorsun sorunun ne anlat bana nedir senin sorunun
hakaret etmediğiniz sürece sizinle tartışırım , yukarıda bir arkadaş şov yapıyorsun dedi bozuştuk onlar , hakaret edersenizde merak etmeyin aynı oranda benden karşılık alırsınız mahkeme vs gitmem merak etmeyin .
şimdi hocam ben soyle diyim sizde bana hak vermye calısın .
mesela facebook , forum ..... vs gibi sitelerde her türlü kötü durumu ihbar ettinizde linki , siteyi , vs engelleiyorlar , ki gözümle gördüm facebookta dini inançlar ile alay eden bir profili şikayet ettimizde o profili Türkiye ortamında engelledler .
a sadece o link veya linkler olsa başımla birlikte dogru karar derim , agzımı acmazdım
siz kar demiştiniz , sonra gelir demiştiniz , ofis demiştiniz , türk eleman demiştiniz , aynı şeyleride facebook içinde sizlerden duymak isterim .
biz zaten deaşın vs ne oldugunu biliyoruz . elin yabancısının bizim onlara karşı oldgumuzu , onların bu ülkenin canını yaktıgını ogretmemiz gerek bunuda Türkiyede engelleyerek mi yapıcaz bizim insanımızın ,elin adamı yine giricek ülkesinden o yayınlara .
hak verin veya vermeyin bnm dusuncem bu .