SuperCash adlı üyeden alıntı

Hocam sizi yormak istemiyorum ama bana bir yol gösterebilir misiniz? Güvenilir bir kanal üzerinden hangi para birimine yatırım yapılmalı. Nasıl bir streteji izlemeliyiz yol gösterebilirseniz çok memmun oluruz iyi günler dilerim.


Yatırım yapacağın miktar ve değerlenmesini bekleme durumun nedir hocam yarın ani düşüş eğilimi olur telaş yapıp zararına satacaksan bu işe girişme ona göre öneri vereyim. Benim en büyük hatam bir kaç yıl önce 600 liradan aldığım 15 civarında btc'i acil ihtiyacım olmamasına rağmen bir kaç ay önce 2400den satmış olmamdı. şu an 5000 bandını geçecek.. btc 4-5 yıl içinde en az 3e katlanacağını düşünüyorum, şu an 5 bin desen paran 15 bin olacaktır. Ethereum Classic kısa vadede kazandırır gibi görünüyor onu çok takip etmedim ama normal ethereum orta vadede yine katlanacaktır ama bu bir kaç ayki yükselişi kadar hızlı olmasa da kullanım alanı olduğu için kaybettirmez.

Ben yaygın coinlerle uzun vadeli işlem yapıyorum işlerden çok fazla vaktim kalmıyor ama değişik değişik coinlerle bir günde parasını katlayanlar da var büyük balina denen adamların davranışlarını öngörmek gerekiyor.

Ek olarak, ben dahil hiç kimsenin önerilerini gözün kapalı uygulama sen araştırıp tatmin olmadan yatırım yapma, bu konulara ilgin ve bilgin olmadan girersen kaybedebilirsin. Her şeyde olduğu gibi bu işlerde de risk olabilir.