Hermes elbet ki sansürden fikirlerden, yaşamdan ve politikadan bahsediyorum. Özellikle ifade özgürlüğü vurgusu yapmıştım. Porno siteler üzerine düşünmedim dahi. Bu yöne çekilmesi şaşırtıcı geldi, çünkü konu ****o değil. Sansür denilince aklıma ****o gelmedi, ilginçtir ki sizin gelmiş.

Bununla beraber, yasal olmayan içerik barındıran cinsel siteler dışında (çocuk ****osu, illegal ****o, tecavüz gibi) ****o sitelere de niye sansür gelsin ki? İsteyen vatandaş açsın izlesin, bu beni de ilgilendirmez seni de ilgilendirmez. Zaten TCK'da bellidir, bunların değil yayınlanması bunları yapmak büyük suç niteliği taşır (son zamanlarda zedelenmiş olsa da) Mahremiyet ****o sitelerle engellenmediği gibi ahlaksızlık da ****o izleyerek olmuyor.

Ahlak elden gidecek buna sansür getirelim, bizim hakkımızda kötü laf gelecek ona sansür getirelim demek de bana kör cahillik gibi geliyor nitekim. Eğer ahlak bir ****o siteyle sarsılıyorsa ve temelsizse zaten ortada çok büyük bir sorun vardır.

Velhasıl, zaten bu tarz başlıklara yorum yapmayı şu şöyledir bu böyledir demeyi sevmem. Bana göre içinde ben olayım olmayayım başka birini mental ve fiziksel olarak rencide etmeyen hiçbir fikir ve hareket ahlaksızlık olmuyor. Ortada yani gerçek hayatta gerçek ahlaksızlık, yasa dışı ve suç olan birçok başlık var.