-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Turkiyeyi teror örgütü ile ayni kefeye koyan siteye girmeyiz bizde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
MOmerAlpi :)
Şu olayı şehitle, PKK ile veya başka bir şeyle ne alakası var be hocam. Bunlar diplomatik olaylardır. Eğer bu ülkenin siyasi iktidarı; kendi memleketine yapılanlan fiili ve sözlü müdahale veya eylemlerin karşılığını zaten diplomatik kanallarla veremiyorsa kendini iyice bir sorgulamalı. Her sorunun kaynağını, her kötü gidişatı başka yerlerde, başka ülkelerde, başka örgütlerde veya başka kişilerde aramak yerine birazcık kendine dönüp sorgulamalı kendini. Birçoğumuz görüyoruz ki; halkın tepkisini çeken birçok yurtdışı ülkelerinin yaptığı faaliyet veya eylemlere önce delidumrul gibi esip gürledikten sonra; sanki onca lafı , onca sözü kendileri söylememiş gibi pısıyorlar, susuyorlar, geri adım atıp duruyorlar. Ne ciddiyeti kaldı bu ülkenin dünya ülkeleri nezdinde cidden çok merak ediyorum.
Bunlar ayrı mesele, asıl mesele :
Bu tip uygulamalarla halkın cezalandırılmasından başka hiçbir şey göremiyorum ben!
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
WebTocix
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci ve Web Yazılım Gelişti
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sırada Google Var :) Bir gün forumda gezerken google türkiyede engelledi diye görürseniz şaşırmayınız. Çünkü bizim artık geliyoo.com' uz var ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birilerinin iddia ettiği gibi kimsenin bilgiden ondan bundan korktuğu yok. Adamlar ülkemize hakaret ediyor terör örgütü olarak gösteriyor sen buna karşı bir tavır almalısın ki hatalarını düzeltsinler tedbir amaçlı yapılmış geçici bir olay. Hakkıdır tedbir almak kötü bir şey değil diye düşüyorum.
Fransa'da patlama oluyor yayın yasağı geliyor adamlar gayet saygılı bizimkiler karara fransızlardan daha saygılı.
Türkiye'de patlama oluyor yayın yasağı geliyor fransadaki karara saygılı olanları bir gör...
Fransa'da Sosyal medyaya erişim engelleniyor. Tık yok tedbir amaçlı. Bizde hız düşürüldü diye herkes yine ayakta.
Tüm dünyada uygulanan şeyler bunlar ama Türkiye'de olunca ortalık kopuyor.
Tamam yönetimi sevmeyebilirsin karşı olabilirsin ama burada alınan karar senin ülken için bir karar.
Diğer ülkeler dalga geçiyormuş Wikipedia yasaklanırmı diye birazda çarpıtarak. herşeyini o na buna göre yaşayamazsın. Kendi güvenliğin için ne gerekiyorsa onu yapmalısın. El alem ne der diye yaparsan her zaman başkaları için başkalarının hayatını yaşarsın.
Birde şöyle düşünün Wikipedia da Avrupa ülkelerine hakaret eden onlar terör örgütü olarak gösteren bir yazı olsaydı ?
NOT: Kendi görüşümdür. Kimse katılmak böyle düşünmek zorunda değildir.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
MOmerAlpi Halk cezalandırılıyor elbette. Gün içerisinde, internetin başına geçen herkes günde 1 kez olsun o siteye girip birşeyler arıyor, araştırıyor. Bu siyasi araştırmalar, görüşler, ideolojilerle hiç ama hiç alakası olmayan şeyler hocam. 6. sınıf öğrencisinin araştıracağı Türkiye'nin coğrafi yapısı ve iklim yapısı gibi konularda ; Türkiye hakkında yazılacak en kötü şey ne olabilir ? " Kahrolası ülkede 3 tip iklim vardır ne yazık ki !" mi ? :) Siyasi açıdan bakmaya devam ettikçe, kendi ihtiyaçlarımızın bile kısıtlanmasına razı olur hatta " iyiki oldu " diyecek kadar ironik ve acınası hallere düşeriz, ki düşüyoruz da :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET