Öncelikle Merhaba
1.Eğer bir film sitesi açicaksan en doğrusu lisanli tema kullanman olacaktir[önerim bu şekilde)
2.Hosting olarak vps vds kullanmak ilk aşamada veya orta aşamalarda şart değil kendi film sitem için limitsiz hosting kullanıyordum günlük 10 15k hiti çok rahat taşiyordu alastyr.com aylik 12 tl olanı kullanbılırsın
3.Film Botu olarak http://botextra.com/ kullanabilirsin ama eğer sitenin iyi hitlere çıkmasini istiyorsan bot önermiyorum ama zamanim yok günlük 200 300 hitim olsun diyorsan kullanabilirsin
4.Telif her zaman gelmiyor bana ayda toplasan 2 3 adet telif geliyor onlarida kaldiriyorum zaten her filme telif yemiyorsun merak etme ama mail geldigi anda kaldırmani öneririm
5.Film sitelerinden para kazanmak istiyorsan link satişi tanıtım yazısı banner reklamlar ve pop up reklamlar üzerinden para kazanabilirsin benim günlük hitim 10 15k civarinda aylik olarak link satişlarindan 750tl pop up üzerinden 250tl banner eklemedigim için ücret kazanmiyorum pop up olarak adnimo.com kullanıyorum para ödemelerini geçiktirmiyor ama tıklama basına ücretleri epeyce düşük.