wdrleo adlı üyeden alıntı

Sunucu üzerine kurulu bir sitede sunucu trafiği izlenip, istek yapılan sitenin adresi bulunduktan sonra aracı bir DNS server veya sadece o trafiğe ait bir yönlendirme yapılıp, kendimizin içine domaini attığımız bir adrese kolayca yönlendirilebilir ve etkisiz kalır.
Ama eğer siz bunu listede domain var mı diye değil de özel bir hash ile kontrol edersiniz örneğin domain+size özel bir kelimeyi md5 ile hashleyip bunun kontrolünü sağlamaya kalkarsanız o zaman trafik takip edilse de kontrol mekanizması domain gibi açık ve net bir veriye değil bilinmeyen bir şifre ile hashlenmiş bir domaine ait olduğu için bu tarz bir kırılmanın önüne geçecektir.


Bu ürüne gelen son güncelleme ile alanadı belli kriterlere göre anahtar oluşturulup mevcut anahtarın eşleşmesinin sistemde var olup olmadığı ilk seferde anlık olarak sonraki kontrollerde isteğe göre belirtilen süreye kadar yapılıyor.


wdrleo adlı üyeden alıntı

Ayrıca bunu alan kişilerin önemle bilmesi gereken nokta; lisansı kontrol eden sistemin asla çökmeyecek uptime'ı %100 bir sitede olması gerekli, kontrol eden kod kaynağı bulamazsa bütün lisanslı siteler kontrol eden siteye ulaşamadıkları için lisans hatası verecektir. Bu açıdan tavsiyem ise kontrol mekanizmasının her sayfa yenilenmesinde çalışması yerine alınan sonucu belli bir süre saklaması (3 gün-5 gün) böylece anlık çökmelere karşı bir nebze önlem de alınmış olur.
Kolay gelsin.


Yayınlanan son güncelleme ile ürün belirtilen süre kadar çevrim dışı çalışabiliyor. Sunucunuza ulaşılamazsa dahi siteler sorunsuz çalışabilir. Çevrim içi olduğunda tekrar kontrol yapabiliyor.

Siz bu yorumu yaptığınızda script, kısmen söylediklerinize aykırıydı. Saygılarımla...