Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selam WMA Üyeleri ,
Az önce anlamsız ama kulağa hoş gelen kelimeler düşünüyor ve çevreme soruyordum . Birden aklıma "zaaa" kelimesi geldi . Ergen gibi davranmıyorum ama zaaa kelimesi çok hoş geliyor kulağa bence .
Farkında mısınız bilmem ama şu ana kadar sosyal ağlar hep üniversiteli gençlere hitap etti , peki ya "ergen" olarak adlandırdığımız kesim ? Onlar tüm sosyal ağlarda takılmaya devam etti . Pekii düşünelim , ergenliklerini istedikleri gibi yapabilecekleri bir sosyal ağ veya bir mesajlaşma sitesi olsa nasıl olur ? Çevreme sordum arkadaşlar " Öyle bir ağ olsa günde 1-2 saat rahat dururum . " diyor . İşte o zaman fikrim geldi !
Ergenlere özel bir sosyal ağ ! Abartılacak bir şey gerekmiyor , öyle özgün olması da gerekmiyor .
Örneğin Clon Facebook scripti bile işimize yarar . Her türlü gelişmeye açık bir proje aslında . Nasıl mı ?
İlk olarak sosyal ağ olur , sonrasında gider WP MU sistemi ile ücretsiz blog dağıtılır , sonra büyütülür alt alan adı ile video ekleme yeri açılır .
Yani neresinden çeksen oraya gidebilecek bir proje , günümüzde bence çok değerli . Gerekli sponsorları bulup WMA ile yapabilir diye düşündüm . Sizlerinde fikirlerini almak istedim ..
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnci sözlük inci face inci twit yeterince bu sektöre hizmet ediyor ve oldukça da ünlüler sanırım
6 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Onur07 adlı üyeden alıntı
Selam WMA Üyeleri ,
Farkında mısınız bilmem ama şu ana kadar sosyal ağlar hep üniversiteli gençlere hitap etti , peki ya "ergen" olarak adlandırdığımız kesim ? Onlar tüm sosyal ağlarda takılmaya devam etti . Pekii düşünelim , ergenliklerini istedikleri gibi yapabilecekleri bir sosyal ağ veya bir mesajlaşma sitesi olsa nasıl olur ? Çevreme sordum arkadaşlar " Öyle bir ağ olsa günde 1-2 saat rahat dururum . " diyor . İşte o zaman fikrim geldi !
Ergenlere özel bir sosyal ağ ! Abartılacak bir şey gerekmiyor , öyle özgün olması da gerekmiyor .
Bence Alaycı kesimin alay konusu olur, Liseli ve Üniversiteli diye ayırmaya gerek yok bence.
Ayrıyetten başlık güzelmiş "Fikrim
geldi"
(Tuvaletim geldi gibi) :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Katılıyorum Hocam Ama Güzel Bir Proje Olabilir Desteklenir ise :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ergenlere özel sosyal ağ olsa tutmaz. Facebook`da ergenlerin olmasının sebebi normal insanlarla tartışma ortamı yapmak.
Örneğin;
@1 : Bu ilk yorumdur zaaa xD. Embesiller.
@2 : @1 s3nin d3 ilk y0rumunun d4.
@3 : Türkçe konuşun !
@4 : @3 Ayştayn beyler dağılın !
yani Facebook`ta ergenlerin göze batmasının sebebi, normal insanların onları ortaya çıkarmasından kaynaklanıyor. Sadece ergenlerden olan yerde farklılık olmadığı için sıkar.
Exporar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elimde kimsede olmayan facebook tarzı php scprt var özel kodlama eğer alan adı filan güzel düzenli seosu filan iyi olursa satabilir yada projeye ortak olup verebilrim