Merhabalar,
E-ticaret alanina fantazi ic giyim sektorunden adim atiyorum.
A'dan Z'ye saglam bir sekilde e-ticaret yapabilmek adina adeta emeklercesine adim adim saglam hamleler atiyoruz.
Ancak benim kafamda sıkıntı yaratan En mühim nokta adwords. Yıllardır e-ticaret yapan tecrübeli kişiden duyduğum 1000 kişilik tıklama karşılığında ortalama sana dönüşü 3 ya da 4 sipariş olacaktır. Bu istatistiği yıllardır profesyonel adwords danışmanlığı yapan kişide destekliyor.
Şimdi öncelikle şunu belirteyim ki Google reklamcılığı hizmetleri ve alternatifleri noktasında fiyatı Çok değişken bir şey. Ama ben şunu en azından bu yazıyı okuyup tecrübeli kişiler tarafından ortalama olmak Kaidesini göz önünde bulundurarak sizden üç aşağı beş yukarı maliyeti ne şekilde olur?
Tabii bu aşamaya kadar ne kadar doğru Hamileler yapmaya çalıştıysam Reklamcılık noktasında da doğru hamileleri yerine getirdiğimizi varsayarak.
BİM tıklamada 3 veya 4 müşteri kazanacaksın siteme bir gün içerisinde potansiyel 1000 tıklama maliyeti veya bütçeyi 2000 tıklamaya çıkartarak bu istekler doğrultusunda benim günde 6 veya 8 civarı sipariş alabilmek adına yaptığım hamile de ortalama maliyeti ne olacak?