Emre adlı üyeden alıntı

backups bölümüne gireceksin.

System Backups(reseller için): Sisteminizin otomatik olarak aylık ve haftalık yedeklerini almanızı sağlar. mounthly aylık, weekly haftalık yedekleme için kullanılır.

Full Backup(hosting için): Sitenizin full yedeğini alır. İşleme başlamak için Generate/Download a Full Backup linkine tıklamalısınız.

Home Directory: Home dizininizi komple yedekler. Download a home directory Backup linkine tıkladığınızda komple bir yedek almış olursunuz. Aldığınız yedeği sitenizde daha sonra her hangi bir problem yaşadığınızda sağındaki gözat kısmından yedek dosyayı seçerek upload etmek suretiyle tekrar yükleyebilirsiniz.

Download a MySQL Database Backup: Sitenizin veri tabanını yedeklemenizi sağlar. Yukarıdaki örnekte her hangi bir veritabanı bulunmadığından download linki açık değildir. Veritanı olan sitelerde db adı başlığın altında görüntülenir. Tıkladığınızda bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Download Email Domain Forwarder or Filter Backup: E-posta, alan adı yönlendirme ve filtre yedeklerinizi almanızı sağlar. Aldığınız yedeği sitenizde daha sonra her hangi bir problem yaşadığınızda sağındaki gözat kısmından yedek dosyayı seçerek upload etmek suretiyle tekrar yükleyebilirsiniz.

Eğer yapamazsan özel mesaj ile msn adresini gönderirsen özel olarak ilgilenirim


Teşekkürler bu yöntemi de öğrenmiş olduk (: Yedekler indi simdi silmeye baslayacağım ;)