moris adlı üyeden alıntı

Şimdiden hayırlı olsun, fakat alanınızın dışında kalması belki başlarda değil ama sonralarda sizi sıkacaktır. Bi anda kazanç sağlayamayacağınız için de sizi yazmaya heveslendirecek bir durum olmayacak. Dost acı söyler gibi bi şey oldu fakat tecrübeyle sabit. Bir yerden sonra özgün içerik üretemeyecek duruma geliyorsunuz. Bunlar tabi benim yaşadıklarım umarım sizde tam tersi olur.

site ile kendim ilgilenmeyi düşünmüyorum wp işlerini öğretmeye çalıştığım kız arkadaşım var.ben kullanıcı çekerim zaten hali hazırda uğraştığım iki site var.kadın ve çocuk sektörünün bana kalırsa sonu yok

Newjack adlı üyeden alıntı

Eğer çevrenizde tanıdığınız ve modaya ayak uyduran, makyaj vlogları izleyen, onları yorumlayabilen vb. kişiler yoksa işiniz zor olabilir. Çatıdan değil, temelden başlamanızı öneririm.

çevremde bahsettiğiniz türben bir kişi var onun için açıcam yatırımı ben yapıcam diğer sitelerden gelen nakitin hepsini oraya aktarıcam.çok yakın arkadaşım kendi sektöründe 1.sıradan bir tanıdığım daha var 100k tekilli iki siteden backlink çıkıcaz

• Diğer siteler ile kategori analizi yapın ve kendi kategorilerinizi belirleyin.
• Önemli sayfaları ilk başta halledin; hakkımızda, gizlilik politikası vb.
• Kendinize özgü logonuzu hazırlayın ve buna istinaden tema renginizi belirleyin, ayrıca bir slogan üretin.
• En az 30 konu olmadan yayına başlamayın.
• Google araçlarını kullanmaya başlayın (search console, analytics) gibi yerlere kayıtlarınızı yapın.
• Gerekli seo düzenlemelerinizi ve ayarlarınızı yapın.
• VE EN ÖNEMLİSİ "NEVER NEVER NEVER GİVE UP"

kafamda canlandırdığım konu moda yakıdan takip edilecek script yazdırıcam bu gün ne yemek yapsam-ne giysem tarzında alan adı düşünülebilir aklıma daha parlak fikir gelirse değişir

snnkcgl adlı üyeden alıntı

projenizde başarılar dilerim. domain çok basit olmamışmı sizce? bunun yerine kadinkeyfi.com alan adı düşünülebilir bu projenizde sizi yukarı taşıyacak bir isim. düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz. düşünmezseniz farklı bir alan adına yönelin derim. moda ile alakalı isterseniz stiluzmani.com olabilir.

söylediğiniz domain güzelmiş.kendi bulduğumu çok düşünmedim açıkçası

Marnayagmur18 adlı üyeden alıntı

Zor zor. Rekabet desen alıp başını gitmiş durumda. Domain iyi degil bence. Moda sitesi diye ise başlayıp elbise modellerinden oluşan galerili sitelere dönüş yapiyot yüzde 99 luk bir kesim. Kadın değilsen veya stilist olmayan bir erkek isen ne kadar ileri gidebilirsin.

Ordan burdan ilham alarak olmuyor. Başkalarının ilham alabileceği içeriği üretmek gerek.

sektörün alıp başını gitmesi çok önemli değil benim için sağlam iki adet backlinkim var günlük 100k tekil kullanıcıları var o sitelere ve kendi sitelerime güvenip giricem işe tutarsa tutar tutmazsa bir kaybım olmaz ufak masraflar dışında