Merhaba arkadaşlar, sitem neredeyse 1 ayını doldurdu ve aldığım sonuçlardan memnunum fakat bazı sorunlarım ve sorularım var kısaca bahsedecek olursam;

1- Sitem aşırı yavaş. Bunun için fazla uç olmayan 20TL civarında sitemi taşıyabilecek Hosting şirketi arıyorum. Güvenilir olması benim için önemli. Sorum ise sitemi nasıl taşıyacağım? Direk yedek alıp atıyor muyuz?

2- Sitem Alexa'da 3 milyon TR'de 30.000 sıralamayı aldı 1 ayda. Bir aylık site için iyi midir yoksa olması gereken sıralama nedir?

3- Sitem 1 ayını doldurduğu için Seo paketi almayı düşünüyorum. Öğrenci ve site dostu güvenilir bir SEO paketi arıyorum. Bu sitede bir sürü var fakat sitem için hangi paket yararlı bilmiyorum. Okul olduğu içinde siteme kendim seo yaptıramıyorum. Bu konu hakkında da tavsiyeye hazırım.

Siteme günde 6-7 Google'den istersem (RT çalışması yaparsam) 100 tanede Twitter'dan kullanıcı geliyor. Benim istediğim Google'dan gelenlerin fazla olması yani üst sıralarda olmam ama genelde 2. veya 3. sayfalardayım ve daha Sanalgezim yazınca Google'da çıkmıyorum bile.

Özet

1 Sitem için Hosting tavsiyesi

2 Sitem için herhangi bir tavsiye

3 Sitem için Seo paketi tavsiyesi