sahinersoz adlı üyeden alıntı

Eğer düşünceleri sadece bir blog tutmak ise tabi ki bunun için Drupal'e geçmek gerekmez. Blog tutmak için her türlü sistemi kullanabilirler. Ancak zamanla Wordpress yetersiz geliyor. Çünkü bende wordpress kullandım hemde 1 yıl gibi bir süre. Daha sonraları ihtiyaçlarımı karşılamadı. Diğer bir artı yönü ise Wordpress ile bir alış veriş, sosyal ağ vb. gibi büyük siteler yapamazsınız. Yapsanız bile ciddi derecede kod bilginiz olması gerek. Ancak Drupal ile bunları yapmanız mümkün. Tabi bu sorunun en önemli kısmı ihtiyaç meselesi. Ancak ben Drupal Misyoneri olduğum için ne olursa olsun hepinizi Drupalci yapacağım:D


Sen Drupal'ci yapmak isteyebilirsin ama WordPress'in kullanım istatistikleri ortada, tercih ederler mi bakalım... :D Heleki bu zamanda.

WordPress'in istekleri karşılamadığı zaman çok nadirdir. Kullanıcıya göre değişir. WordPress ile bir forum, sözlük ve portal bile yapılabilir / yapılıyor zaten. Dediğim gibi, isteğe ve bilgiye bağlı.

Sonuç itibari ile, WordPress ile dilediğiniz her site yapılabilir. Yukarıda da dediğim gibi iş sizde bitiyor. Bende WordPress aşığıyım :)