-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar sorum su; acacagim ingilizce siteyi ilerletmek icin fikirlerinizi almak istiyorum. Az cok arastima yaptim yüzeysel de olsa. Kategori secimi önemli biliyorum
düzenli icerik girmek de öyle.
Peki ingilizce bir sitede en önemli detaylar nelerdir? Bir siteyi yükseltmenin yolu sadece deyim yerindeyse paraya kiymaktan mi geciyor? Yüksek ücretli backlinkler satin alarak, sosyal medyaya para dökerek mi oluyor bu is? Düzenli ve kaliteli iceriklerle bir kac ay icersinde ilerlemek cok mu zor?
Yabanci site konusunda tecrübem cok az bu yüzden tecrübeli arkadaslardan fikir almak istiyorum.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer kopyala yapıştır olmayan, kısa ve özgün makaleler yazarsanız, 5 kuruş harcamadan site kendiliğinden gelişir, iyi bir alt yapı da gerek ( wordpress ve s. ) birde sosyal medya ile reklam yaparsanız hitiniz x5 e katlanır, fakat çok fazla reklam yerleştirmemeye dikkat edin, özellikle pop-up
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam zaten cok fazla reklama bogmak delilik olur. O da sonraki asama tabi. Yani sistemli calisarak site bir yerlere gelebilir diyorsunuz.
Hocam sosyal medya reklami derken acacagim sayfa reklami mi yoksa site reklami mi hangisini kastettiniz ya da tavsiye edersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
yıllarca yaptığım dene yanılmalar bana şunu gösterdi ki, bir sitenin ilerlemesi sürekli özgün güncel olup, sitenizle alakalı kaliteli sitelerden tanıtım yazısı yazarak ilerlemek. ek olarak sabır ve zaman faktörünü de unutmayalım. Yani kısaca
özgün içerik + para + sabır
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kesinlikle özgün icerik üretecegim ve bir kac yerden saglam backlink almak gerekli sanirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteni en iyi pazarlamanın yolları bence viral reklam,alternatif pazarlama ve gerilla pazarlamadır.tabi kategori ney onu bilmeden konuşuyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum reklam, pazarlama filan o kadar bütce yok bende. Bahsettigim sey siteyi gercekten kendi ugrasinla neler yaparak ilerletebilirsin? Yani backlink, tanitim yazisi da almak gerek zaman zaman. Biraz isin detaylari yani...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir zamanlar ingilizce serüvenine baş koymuştum, sadece cebimden çıkan 10$ oldu, oda 10 adet makale içindi diğerlerini özgün şekilde kendim girdim,
pinterest çok çok çok çok önemli yaptığın iş her ne olursa olsun eğer takı,tasarım v.b. kategoride iş yapıyorsan pinterest'e googledan cok önem vereceksin :), bu şekilde günlük min 10 tl bırakıyordu adsenseden site.
pintereste çok önem vermiştim, ama trustlayer firmasının batmasıyla sunucularımız gitti kül oldu, işin aksi kısmı yedek almadığım için o sitede yalan oldu....
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Özgünlük+Sosyal Medya+Güncellik+Backlink ve tanıtım yazısı
Güncellik derken ülkemizde şu sıralar stres çarkı moda stres çarkı ile ilgili bir makale çok kullanıcı çekecektir.Aynı şekilde güncel olayları yakala ve yaz.