lostyazilim
tr.link

İngilizce bir site nasil ilerler?

12 Mesajlar 1.894 Okunma
lstbozum
tr.link

SamSmith SamSmith WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek cevirmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 29 / 47
  • Ticaret 0, (%0)

permanto adlı üyeden alıntı

bunlar için bütçeye gerek yok ki bunlar; hizmetimi/ürünümü nasıl müşteriye/kullanıcıya kısacası hedeflediğim kitleye sunarım metodları, mesela herkes niş niş der neden niş derler çünkü niş pazarlama,pazarlamanın en iyi stratejisidir ya da alternatif pazarlama http://www.hizliadam.com/alternatif-pazarlamayi-blogunuz-icin-nasil-kullanabilirsiniz.html

bunun gibi internette bir çok pazarlama stratejisi bulabilirsin. pazarlama giriş kitapları ya da pazarlama stratejileri kitapları faydalı olur PDF'lerini bulup oku derim sitene + katarsın bence

edit : bak mesela üsstte link verdim bu kulaktan kulağa pazarlama stratejisi adama en az şimdi 50 hit gider :)

Bu detayi arastiracagim hocam mutlaka katkisi olacaktir.

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Bir zamanlar ingilizce serüvenine baş koymuştum, sadece cebimden çıkan 10$ oldu, oda 10 adet makale içindi diğerlerini özgün şekilde kendim girdim,
pinterest çok çok çok çok önemli yaptığın iş her ne olursa olsun eğer takı,tasarım v.b. kategoride iş yapıyorsan pinterest'e googledan cok önem vereceksin :), bu şekilde günlük min 10 tl bırakıyordu adsenseden site.
pintereste çok önem vermiştim, ama trustlayer firmasının batmasıyla sunucularımız gitti kül oldu, işin aksi kısmı yedek almadığım için o sitede yalan oldu....

Hocam o zaman ilk is pintereste yogunlasmak.

Lim10Ata adlı üyeden alıntı

Özgünlük+Sosyal Medya+Güncellik+Backlink ve tanıtım yazısı

Güncellik derken ülkemizde şu sıralar stres çarkı moda stres çarkı ile ilgili bir makale çok kullanıcı çekecektir.Aynı şekilde güncel olayları yakala ve yaz.

Peki yabanci siteler icin tanitim yazilari backlinler nerelerden temin ediliyor hocam var mi bi fikriniz. En azindan simdiden fiyat konusunda birseyeler olussun kafamda.

Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
wmaraci
reklam

Lim10Ata Lim10Ata Müsait Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 1151
  • Beğeniler 312 / 314
  • Ticaret 42, (%100)
Açıkcası bende rusça sitem için arıyorum bilen varsa banada söylerse iyi olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al