hcyasavul Bu işi çok iyi bildiğime dair bir iddiam olmadı, lakin yazımdaki ironi anlaşılmadığı için kendimi de ifade etmek isterim.

Aranma hacmi kelimenin doğal bir kelime olmasından gelmiyor. jetfilmizle diye oldukça popüler bir film sitesi var zaten. Sizin yaptığınız hdjetfilmizle ile bu sitenin hitlerini çalmak olur. Bahsettiğiniz 100-1000 arası aranma hacmi bu popüler film sitesinde hd kalite izlemek isteyenlerin aramalarıdır. Başka örnek vereyim "haberhurriyet.com" adresinin 10.000 ila 100.000 arasında aranma hacmi var siz bu adresinde keyword veya jenerik olduğunu düşünebilirsiniz lakin buda bir başka sitenin tabiri caizse kaymağını yemektir. Umarım anlatabilmişimdir bu sefer kendimi.

Sizin yaptığını işlem eskiden beri bildiğimiz "hatay tur", "öz hatay tur", "hakiki hatay tur" vb. esnaf işine benzediği için o domaini örnek verdim bende. Bu söylediklerimde yanlış birşey aramayın lütfen muhtemelen jetfilmizle diye popüler bir site olduğundan haberiniz yoktur zaten kaç defa kapatıldılar uzantıları değişiyor sürekli bilmemeniz normal. Benimki esprili bir takılmaydı kırıcı birşey varsa kusura bakmayın hocam yazdıklarımda.