Hocam seocu cok piyasada php isi edende burda bi konu actim test ettim cogu kisiyi acikca diyim bos ve seoda hazir paket yoktur analiz edilir haftalik site guncellemelere gorede is yapilir ve seoda islem kelime bazli olmaz genel sitenin tum isleyisine gider bunun en basiti link yapilari optimizasyon hatalar vbenzeri gibi kurumsal cok firma ref mevcut ve bu tur platformlardan uzun zamndir is alimini kestim cunku backlinki seo zannedildigi icin ve milletimiz ucuza kaciyor ve dolandiriliyor isi iyi yapicak birini buluncada basindan geceni anlatip fiyati kisiyor 6 senedir calistigim sabit kurumsal firmalardan baslicalarinin sektoru klima olsun teknik servis nakliye kuru temizleme insaat vbenzeri sitelere guncelleme gelse bile sadece anasayfada sira oynar ve buda 1 ile 3 sira degisir sadece sana tafsiyem kardesim yuzyuze gorusup danisabilicegin biriyle calis ve bunu kulak ardi etme derim canin cok yanar parandan ziyade zamanin ve emeklerin gider burda backlinkin ne oldugunu bilmeden backlink satisi ediliyor ve kisa sure site yukarda gorunup spama dusuncede site sahibine cesitli bahaneler uretiliyor hocam ortalama fiyat ver gercek is yaptir derim