Ya arkadaşlar Wikipedia için birbirinize gireceksiniz. Burada herkes VATANINI sever ve KORUR ben şunu söyledim, bunu söyledim diye VATAN HAİNİ olmaz vede kimse olamaz. Siz halen yok IŞID yok PYD dersiniz durursunuz. Bırakın arkadaşlar olan olmuş. Siz koskoca Cumhurbaşkanı'ndan daha iyi mi biliyorsunuz. Siz kim oluyorsunuz da ileri geri konuşuyorsunuz. İster Wikipedia 'yı engeller isterse interneti kapatır. Halen bu laflarım üzerine konuşuluyorsa artık ben daha bir şey demiyorum.

Devir artık sizin bildiğiniz eski devir değil. Birisi demiş ki o kadar p**n* siteler var önce onları kapatsınlar. Size ne kardeşim DEVLET e karşı mı geleceksiniz. Yani şuanda kimse kalkıp ben ÖZGÜRLÜK istiyorum diyemez. Bunu ben yapmadım, siz yapmadınız bunu yapan %51 Güzel Türkiye'm in VATANDAŞI. O yüzden ne yapılacak artık. Herkes susacak ve ne denirse onu yapacaktır. İlerisi gerisi yok BAŞ kaldıranın BAŞI kesilir.

Birisi de FETÖ demiş ya arkadaşım FETÖ yü hayatım boyunca hiç sevmedim ve olaylarından dolayı da tiksindim ve midem bulandı artık. Seneler önce FETÖ 'nün okuluna göndermeye çalıştılar fakat ben bir şekilde gitmedim şimdi geçen zamanıma bakıyorum ki iyi ki gitmemişim diyebiliyorum.

Kısa ve öz olarak DEVLET ne derse odur. . . Engelle denilirse ENGEL koyulur.


Yazdıklarımda herhangi bir kötü art niyet yoktur. Sadece GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Hatam varsa Affola ...

Not: Ne PARTİ tutarım nede OY kullanırım. İstediğimi yapmakta özgür bir vatandaşım. Yani açıkçası ÇEKİMSER birisiyim. İki tarafı da eleştiririm olayım budur. Bu olaylar bana uzak kalsın arkadaşım.

O değerli vaktinizi aldım ise özür dilerim. Yazımı okudu iseniz çok teşekkür ederim. Saygılarımla. . .