CenkOnsoy hocam bazı paketlerde disk gb farkı var onun dışında bazı paketlerde o pc nin tam admin hakkını vermiyor normal kullanıcı oluyor yada her kullanım için bi paketi alamıyorsunuz rdp zaten vps, vds gibi ama daha performanslı zaten paketlerden anlarsınız fakat şöyle bir nokta var, rdp de tek bir pc olur ve binlerce kullanıcı olabilir başka kullanıcılar aynı pc kullanır fakat kimse özelinize girmez admin hakkı olan biri bu pc istediğini yükler siz istemeseniz bile o program orda olur ama siz admin olursanız siz isterseniz o olur, bazen bu tarz sistemlerde donanım paylaşımı olabilir yada olmaz firmaya bağlı onun dışında vps size aittir istediğinizi yaparsınız ama rdp bazı programlar yasaktır ama farkı daha ucuzdur rdp o yüzden upload işlerinde encode işlerinde daha iyidir gibi gibi bu firmaya gelecek olursak denemedim bilmiyorum sadece 1 ay ücretsiz rdp veriyordu o zaman gördüm onuda kaçırdım fiyatları ucuz farklı ödeme yolları var çok para değil o yüzden dolandırılma gibi olay olacağını düşünmüyorum