Merhaba Arkadaşlar,

Bu sistem kullanıcılara, yüksek şansala yüksek miktarda para kazandırmaktadır. Ayrıca 1 tl 'gibi düşük ücretler ile alınamayacak ürünleri almasına olanak sağlamaktadır.
NOT: Para yatırmak için 3D Güvenlik Sistemli Goshopier kullanılmaktadır.
https://warsbank.com/



WarsBank Nedir ?
WarsBank, 2 kelimeden oluşan (wars, bank) ingilizce kelimelerinden türemiş bir isimdir.Wars kelimesinin türkçe karşılığı savaşlar, bank kelimesinin ise bankadır. Yani "Savaşlar Bankası" anlamına gelir.

WarsBank'ın Amacı Nedir ?
WarsBank'ın amacı internet üzerinden para kazanmak isteyen kişilerin, karşılıklı olarak yardımlaşmasını sağlayarak yüksek miktarda kazanç sağlama amacına hizmet etmektedir.

Çekiliş Sistemi Nasıl İşler?
Çekilişin başlayabilmesi için minimum katılımcıya ulaşması gerekmektedir. Minimum katılımcıya ulaşan çekilişlerin, çekiliş zamanı geldiğinde çekiliş numaralarının bulunduğu havuzdan rastgele bir kazanan belirler. Çekiliş zamanı geldiğinde, Minimum kullanıcıya ulaşmayan çekilişler ise belirli bir saat sonrasına ertelenir.

WarsBank Kazanan Numarayı Nasıl Belirler?
Çekiliş için koşullar sağlandığında çekiliş için satın alınan tüm biletler arasında, kodlar yardımıyla rastgele bir bilet numarası çekilir. Çekilen bu bilet numarası kimde ise çekilişi o kişi kazanır ve kazandığı para anında üyelik hesabına aktarılır. Sistemde rastgele bilet çekme şansını aşağıdaki kodlar belirlemektedir....

Siteye Ait Bazı Ekren Görüntüleri;

























Aynı zamanda Referans Sistemi ile her getirdiğiniz üye için 25 Kuruş kazanabilirsiniz.