BirkanUlusoy domainleri her insan kar elde etmek veya ticari amaçlı olarak elinde bulundurmuyor, kimileri kendisi için birşeyler hazırlayıp vakit geçirmek istiyor, neden bir şehit veya gazi yakını bunu yapmak isteyemeyiz mi ? ayrıca bu projeye katılacakların forumdan olması şart değildir. bu projenin şartlarını taşıyan her başvuruya yardımcı olabiliriz. Genç kardeşimiz birşeyler yapmış evet ama hata gençlerde değil bakıyorum ki biz büyüklerde çünkü bu tarz eleştiri ve karalama çalışmalarına kalkışan kişiler mevcut. Ayrıca burada yapılan desteğin fiyatı veya boyutu önemli değil, önemli olan bunu düşünüp hayata geçirebilmek. 16 yaşında genç bir arkadaş böyle bir projeye öncülük ediyorsa bize bunu karalamak değil elimizden gelen yardımı yapmaktır. Yardım edip etmemek ise konuyu okuyan kişilerin/firmaların kendi kararıdır.
Ayrıca bu konunun WMARACI ile alakası nedir ? her kişi kendi yazdığı yazının sorumluluğunu zaten almakta, yönetimi veya forumun seviyesini ilgilendiren olay nedir çözemedim.
vNET Software
İyi Forumlar