YazılımMimarı D3M1R Değerli kardeşim Demek istediğimi anlatabilmişim ki sorunum hemen çözülmüş değil mi?
Ayrıca 7 yılını vermiş olabilirsin saygı duyarım ancak benim sende takıldığım nokta şu: neden sorunu çözülmüşken ve yardımcı olan kişi beni anlamışken siz sanki derdimi anlatamamışım veya yanlış anlatmışım gibi davrandınız. $x değişkenine if komutları atamak istedim ve atadım. İf komutlarım şuan atandığı $x değişkenini yönlendiriyor.
EKMEĞE İSTER MAMA DEĞİM İSTER NAN KARNIM DOYDU İSE SORUN BİTMİŞTİR.
Ayrıca 7 yılını vermiş olabilirsin saygı duyarım ancak benim sende takıldığım nokta şu: neden sorunu çözülmüşken ve yardımcı olan kişi beni anlamışken siz sanki derdimi anlatamamışım veya yanlış anlatmışım gibi davrandınız. $x değişkenine if komutları atamak istedim ve atadım. İf komutlarım şuan atandığı $x değişkenini yönlendiriyor.
EKMEĞE İSTER MAMA DEĞİM İSTER NAN KARNIM DOYDU İSE SORUN BİTMİŞTİR.
bu tokluk hissi sanırsam. :rolleyes:
hocam şöyleki, yazılım işi algoritma işi, sizin dediğiniz şey algoritmaya aykırı. algoritma derslerini almanızı ısrarla öneririm. bilen insanlar elbet sizi eleştirecekki sizde bilmediğiniz noktaları kapatacaksınız, öğreneceksiniz. yoksa kimsenin kötü birşey dediği yok. :) yanlış anlamayın lütfen.
işinizde kolaylıklar ve gecenizin hayırlı olmasını dilerim.