-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
sosyal medya, web site
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önümüzdeki yıllar popüler olacak ve iş ve kazanç olarak iyi projeler çıkaracak program dilleri arıyorum bi nevi öneri diyebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim fikrim Web Programlama dilleri olarak Php, Python, Java aynen devam eder, uyuz Microsoft .Net geriden gelmeye devam eder.
Mobil'de ise iOS ve Android başka yok zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Valla kardeşim şöyle bir şey var eğer programlama öğrenmek istiyorsan duruma şöyle bak. Ben mesela programlamaya C++ ile başlamış birisiyim ancak C++ dilini sadece hesap makinesi yapmak için öğrenmedim. Nesne tabanlı programlama nasıl olur, özellikleri, yapısı vs. çok detaylı şekilde öğrenmeye çalıştım. Geçenlerde arkadaşımın bir projesi için C# kullanmak gerekiyordu ve 15 gün içerisinde C# diline adapte oldum.
Aynı zamanda java da öğrenmeye çalışıyorum ve gerçekten öyle çok zorlanmıyorum. Gelecekte bence C programlama dili, Python ve Java oldukça ilgi görecektir diye düşünüyorum. Ancak sen hangisini öğrenirsen öğren tam anlamıyla programlama mantığını öğrenmeye çalış ki ileride başka bir dile geçtiğinde rahatlıkla adapte olabilesin.
eneskamis.com