Merhaba arkadaşlar;
Aslında soru gayet net. Şubat ayından bu yana başlamış olduğum bir projem var ve ciddi yatırımlar yaptım. Projem, blog + forum + soru cevap şeklinde yürüyen bir portal oluşumu ve blog kısmında yayınlanacak olan bütün konu başlıkları (7.000+) taslak haline getirilip görselleri özel olarak çizildi, içerikler üretiliyor. Forum kısmının bütün kategorileri ve kategori açıklamaları girildi. Hakkımızda, iletişim, reklam, künye ve benzeri tüm politikalar özenle hazırlandı. Kurumsal kimlik çalışması yapıldı, kartvizitinden tutun da, afiş, dergi, broşür, antetli kağıt gibi tasarımlar bitti. Yaklaşık 90 farklı sosyal medya sitesinde hesaplar açıldı, her biri için ayrı ayrı profil ve kapak görselleri yapıldı ve doğrulamalar yapıldı. 30 kişilik bir editör kadrosu mevcut ve her birine verdiğim başlıklar özenle üretiliyor. Şu anda sadece bu editörleri bir arada tutabileceğim, girdiğim sektörle alakalı olarak insanları davet edebileceğim ve operasyon merkezi sıfatını taşıyan bir ofis arayışı içerisindeyim. Bu ofiste, haftalık basın bültenleri, aylık online dergi gibi üretimlerimiz de olacak. Firmalar, bayiler ve şirketlerle gerek telefondan, gerek ise merkezlerine gidilip yüz yüze prezantasyon yapılacak.

Lakin site henüz açılmak için hazır değil. Bu süreci boş boş oturarak beklemek yerine reklamlara şimdiden başlamak istiyorum. Evet reklamlar için sosyal medya sitelerini ve video sitelerini kullanacağım fakat nasıl bir yol izlemeliyim, ne tür reklam metinleri ve görseller oluşturmalıyım bunları düşünürken, sizlerden de fikir almak istedim.

Değerli fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

(Aranızda projemi bilen 3-5 sevdiğim abim, kardeşim var. Konuyu görüp yorum atmadan önce, proje detayı vermezlerse memnun olurum.)