öncelikle projeniz açıldığında görmek isterim. merakla bekliyorum çalışmanızın ürününü.

forumlarda gördüğüm en büyük hata 100 tane boş ve alakasız kategori açılması. bundan siz de bahsetmişsiniz. içeriği olmayan bir kategoriyi hiç açmayın zamanla ihtiyaç duyulduğunda açılır. forum açıldığında 30 kişilik editör ekibiniz aktif olarak katılsın foruma. boş bir foruma girenler bir daha uğramaz.

reklam olayına gelirsek. "çok yakında hizmetinizde" tarzı reklamların iş yaptığına inanmıyorum. sadece sinemalar için "yakında sinemalarda" kullanılabilir. sinemaların bileti de zaten gösterimden önce satılıyor o bakımdan uygun.

site açıldığı gün yoğun bir reklama başlamanız daha etkili olur. aynı anda 100 kişinin forumda bulunması bir kişinin paylaşımda bulunması diğer 99 kişiden de birinin cevap vermesi gibi birbirini tetikleyici unsurlar olacaktır.

kısa cevabım: site açıldığı gün reklama başlamanız. açılmadan önce reklam için para harcamaktansa o bütçeyi de açılış haftası kullanmak daha verimli olacaktır. insanlar reklama tıkladıklarında sonuç almalı.

ve başarılar dilerim. açılış günü wmaracıya da konu açarsanız bizler de katılmış oluruz.

ek olarak: ofis tarzı düşünceniz var. tam olarak sektörü bilmiyorum ama bir çok sektörde sabit ofis giderlerinin gereksiz olduğu düşüncesindeyim.