OKUYANLARIN YARARINA ; Bu temayı bu ara sıkça görmeye başladım açıkçası ancak daha Temayı bile türkçeleştirememişken 10 K hit gibi bir vaad de bulunmanız yanlış sanki kardeşim. sana karşıt olarak yorum yapmıyorum ancak biraz gerçekçi olursan daha iyi olacaktır. Hayalini kurduğun sistenin bildiğim3 farklı versiyonu ve siteleri mevcut. Hepsi oldukça etkili belliki güzel bir strateji ile girmişsin olaya ki bence güzel bir girişim ancak o siteler bile günde 200-300 max 300 e çıkarıyorlar ki parasını ödersen yani.. Muhtemelen karşılıklı yorum sistemini ve sayfalarda kişilere süreli geçiş olayınıda düşünmüşsündür evet şahane ancak sitelere yararı oldugu gibi senin siten üzerinden erişeceklerinide kullanıcılara bildirmelisin. Bak kardeşim Yaşınada hürmet ederim ama lütfen bu şekilde günde 10k ya yakın takipci gönderiyor gibi hikaye bariz şeyler yazmadan aç konularını. Nereye 10 k gönderiyorsun acaba ? Bot mu gönderiyorsun ? botsa bot de. E sitenin günlük hiti nedir desem ?
Alexa dünya 8 milyonun üzerindesin. Google indexin desek 42 yani lütfen , çok rica ediyorum insanların duygularını sömürmeden yap birşey yaparken. Sırf bu tür konular yüzünden insanlar luzumsuz yere ''Her yolu denedim sitem tutmuyor'' Her yolu denedim sitem adam olmuyor diyor. Birtek buda değil benzeri konulara aldanıp umut edip oralarda takılıp bir sonuç alamıyorlar. Neyse eminim bunlara verecek bir cevabın vardır ama yazmadan önce söylüyorum ; Ne yazarsan yaz ama bu konuda haksız olduğumu söyleme ve şu başlığına 10 K saçmalığına, 1.sıra saçmalığına bir çözüm üret. He haksızsam haksızsın de ve bot gönderiyorum de o zaman anlarım. Hadi iyi forumlar.