boş ver sıvı soğutmayı, pahalı kasayı felan, git ona vereceğin para ile PSU , ekran kartı ram ssd felan al..
Noctua marka temiz bir soğutucuyu da sisteme koydunmu tadından yenmez o sistem..
Sıvı soğutmayı çok kullandım, hatta farklı bir forum sitesinde epey modifiye olaylarımız felan var ama artık sıvı soğutmaya gerek kalmadı sıvı soğutmadan daha iyi soğutucular var piyasada..
Sisteme baktım edit atıcam...
ASUS M5A78 ANAKART nedir abi oyuncu için asus ROG serisi derim..
AMD FX 8300 8X 3.3 GHZ İŞLEMCİ işlemci neymiş abi: İNtel den şaşma derim. BU işlemci ile sadece kafanı duvarlara vurur bayıldıktan sonra göreceğin hayallerde oynarsın oyunları adam gibi..
DEEPCOOL MAELSTROM SIVI SOĞUTUCU(DAHA ÜST SEVİYE PERFORMANS) Bedava verse sistmeime takmam demedi deme..
SEAGATE&TOSHİBA&WD BLUE1 TB 3.5"" 7200 RPM HARDİSK SSD varken ???
SAPPHİRE R7 370 VAPOR X SERİSİ 4 GB 256 BİT HARİCİ EKRAN KARTI(MÜKEMMEL OYUN PERFORMANSI DAHADA GÜÇLÜ SERİ) Genemi AMD yok abi oyun bilgisayarı toplamayı bilmiyor bunlar..
çekirdek sayısına aldanma, oyunlar kaç çekirdeği kullanıyor ? 2 mi ???
Ekran kartı DX (direct x ) yüksekliğine kanma, ben 4-5 sene önce yanlış hatırlamıyorsam dx 11 destekli kart (Nvidia GTX 295 çift pcb li modellerden.. x2 adet SLI) almıştım şu an çöp...
Monitör yok galiba ???
Kısacası o paraya çok daha iyi bir sistem toplanır..