Ben de mobil uygulama düşünüyordum epeydir. Tesadüfen konunuzu gördüm. Ancak benim sitem wordpress değil, php laravel ile kodlanmış php bir scripttir.
Pm alabilir miyim?
pm attım hocam bekliyorum?
iş alıyorsanız pm alabilir miyim
Hocam uygun fiyatlı olacaksa ben de yaptırmak isterim.
fiyat göremedim
Üniversite çevresinde olan bir market için Android- İOS uygulama yaptırmak istiyoruz. e-market adı altında geceleri hizmet vermek ve satış yapmak amacı ile. Böyle bir uygulama yapabilir misiniz, yaparsanız maliyeti ne kadar olur.
bende kendi sitem için uygulama istiyorum ancak fazla bir bilgim yok, pm atıyorum sitemi neler yapabilirsiniz ve fiyat konusunu alabilir miyim?
skype adresinizi Pm ile iletebilirmisiniz ?
android için webview yapılacak ek olarak bildirim özelliği için fiyat alabilirmiyim ?
Bir fiyatta ben alayım. Pm lütfen..
Fiyat ve demo pm
radyo******* adlı üyeden alıntı
Merhaba her siteye uyarlama yapabilirsiniz. www.radyo*******.com bu siteye mesela.Detaylı bir şekilde pm alabilirmiyim acaba. Android uygulama için.
Pm alayım
tevfikaktunc adlı üyeden alıntı
Merhabalar, bende bir adet uygulama yaptırabilirim. Sitemin alt yapısı wordpress, viral bir blog olarak yayına gireceğim. Bildirim göndermeli, ve sitemin mobil uyumuna uygun şekilde tasarlanacak olan uygulama için ücretiniz nedir?Ve uygulama için desteğiniz mevcut olacak mı? Başlangıç olarak Android düşünmekteyim.
ErçinÇağlar adlı üyeden alıntı
MerhabaMesaj attım fakat geri dönüş sağlanmadı, iyi çalışmalar kolay gelsin.
ücretlendirme hakkında pm ala bilir miyim
wp için fiyatı nedir hocam?
Araç kiralama için bağımsız bir uygulama istiyorum hocam fiyat teklifi alabilir miyim.
fiyat p.m
pm attım dönüş yaparmısınız
Wordpress sitem için uygulama yaptıralacak öğrenciyim eğer uygun bir fiyat söylenirse yaptırmayı düşünüyorum fiyat verirmisiniz
Fiyat android pm
Merhaba özelden ulaşabilirmisiniz. Bi görüşelim lütfen.
Hocam ben wp haber siteme mobil tema yaptırtmak istiyorum. Yapıyor musunuz?
Kac lira hocam
Hocam codecanyon.net den bir webview projesi satın aldım. bu projenin içiçindeki menüye bir alan ekleyecez. oraya tıklayanlar kredi kazan butonuna basıp video reklamı izleyecek ve belirtilen like gidek. yapabilirmisiniz böyle bişey ?
andorid uygulama fiyatı pm alabilirmiyim
Wordpress sitemin mobil uygulamasının yapılma ücreti nedir acaba ?
Ortalama fiyat konusunda pm alabilir miyim ?
merhaba hocam,
uygulamayı kaca yapıyorsunuz buna sıtesı vs dahılmı..
ayrıntıları konusuruz anlasırsak yaptırıcam
uygulamayı kaca yapıyorsunuz buna sıtesı vs dahılmı..
ayrıntıları konusuruz anlasırsak yaptırıcam
satcazalcaz adlı üyeden alıntı
Www.satcazalcaz.com ne yapabilirsinizOnlinenakliyeciler com adlı yeni bir projem var tema bitmek üzere wp tabiki.
Böyle bir siteye uygulama kaç lira olur.
Site içerisindeki özellikler.
Canlı destek
Üye olma
Sms uygulaması
Vb şeyler ☺
Böyle bir siteye uygulama kaç lira olur.
Site içerisindeki özellikler.
Canlı destek
Üye olma
Sms uygulaması
Vb şeyler ☺
bilgikafesi/com bu siteye Android kaça yaparsınız? Developer hesabım var ama işlerden pek anlamam. Admob reklamını uygulama play store,a eklendikten sonra mı uygulamaya ekliyoruz? Siteme yazı girdiğimde Android uygulamada da otomatik yazım çıkar mı?
android ve ios uygulaması yaptırmak istiyorum. Pm iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz
Ustam bir uygulama yazdırmam lazım. MEsajlaşma grup kurma ve paylaşımın altına yorum yapma gibi özellikler olacak. Eğitim verdiğim öğrencilerimle whatsapp gruplarım var ama artık whatsap yetmiyor. Özgün bir uygulama yaptırmak istiyorum. Bize fiyat ne olur
uygulama yaptırılacak hocam pm
Özel den skype adresinizi rica ediyorum
projemiz var iletişime geçin lütfen
projemiz var iletişime geçin lütfen
2 kere gitmiş msj yanlışlıkla
pm alabilirmiyim
PM alabilir miyim. Site özel yazılım wordpres değil kelimedenhabere.com bunun uygulamasını yaptırmak istiyoruz.
Pm alabilir miyim
pm alabilirmiyim hocam
Hocam merhaba haber sitesi için mobil uygulama yaptırmak istiyoruz. Ücreti p.m atar mısınız ?
pm alabilirmiyim
Merhaba skype alabilirmiyim
Skype vars gönderbilirmisiniz pmden
Mobil uygulama için 2 web sitesi için fiyat almak istiyorum. Lütfen pm atar mısınız. Wordpress tabanlı 2 site için fiyat almak istiyoruz
yapacaklarınızda sınır yok ise öm lütfen
Fiyat Pm
Merhabalar, Skype: gemicieren ekleyebilirmisiniz detayları görüşelim.
Hocam neden cevap vermedigininizi ogrenebilirmiyim?
Benlik bu durum varsa bileyim yoksa da niçin cevap vermedihinizi bileyim.
Bana hizmet vermek zorunda değilsiniz ama bunu belirtmemiz gerekiyor.
Hergün konunun güncel olduğunu belirtmek için başa alıyorsunuz.
Benlik bu durum varsa bileyim yoksa da niçin cevap vermedihinizi bileyim.
Bana hizmet vermek zorunda değilsiniz ama bunu belirtmemiz gerekiyor.
Hergün konunun güncel olduğunu belirtmek için başa alıyorsunuz.
merhaba,
referans alabilrmiyim
referans alabilrmiyim
ios webview için acil pm lütfen :)
bir tek wordpress için mi yapıyorsunuz responsive bir web sitesi tasarladım kendime onu çeviremez misiniz ?
uygulama yaptırmak istiyorum pm atabilirmisiniz
Bu uygulamayı almak istiyorum düzenleme yapabilirmiyiz acaba ?
Hocam detaylar için PM alabilirmiyim.
Merhaba kolay gelsin websiteme ios ve android webview uygulama yaptırmak istiyoruz.
1. Apple stroe ve Google play 'a yüklenecek.
2. Her iki uygulama için sınırsız bildirim gönderimi istiyoruz.
Bunları yapabileceğimiz ve detaylı yol göstermenizi rica ediyorum konu ile ilgili fiyat ve öneri gönderirseniz üzerine konuşalım. İyi çalışmalar kolay gelsin.
1. Apple stroe ve Google play 'a yüklenecek.
2. Her iki uygulama için sınırsız bildirim gönderimi istiyoruz.
Bunları yapabileceğimiz ve detaylı yol göstermenizi rica ediyorum konu ile ilgili fiyat ve öneri gönderirseniz üzerine konuşalım. İyi çalışmalar kolay gelsin.
gazisoft kurulu haber sitemiz için mobil uygulama ihtiyacımız var ilgilinirseniz pm atabilirsiniz
Bende arkadaşın dediği gibi bir çalışma içerisine girmek istiyorum
Admob kullanabileceğim bir mobil uygulama yaptırmak istiyorum.
pm alabilirmiyim
öm attım...
Radyomuz için ios uygulama yaptıracağız bize ulaşırmısınız.
Saglikkocum com için teklif verir misiniz
Hocam otomatik konum bilgisi sosyal ag uygulamasi lazim
Wordpresss haber sitesi için fiyat bilgisi rica edebilirmiyim
hocam aksehir.com.tr için detaylı bilgi alabilirmiyim saygılar
Fiyatla ilgili bilgi verirmisiniz
Pokemon go ile ilgili uygulamalarınız varsa pm alayım... yapabileceginiz uygulamalar vs.
Tıklandığı gibi sadece siteyi açacak ios, windows phone ve android uygulaması istiyoruz. Sitem wordpress. Zaten mobil uygulamamız var bir tane ama o biraz yavaş geldi. Bize daha hızlı çalışacak güzel kodlanmış webview özellikli bir uygulama lazım. Yönetim paneli, bildirim falan istemiyoruz. Bildiğin siteyi açacak başka bir şey yok. Fiyat teklifinizi pm atınız.
Hocam wp blog sitemden de ücretsiz bildirim (anlık ileti) gönderebilir miyiz
Native uygulamalar da yapıyor musunuz
aynısından, windows'a gerek yok ve bildirim gönderebileceğimiz bir teklif de ben alayım. anlaşabilirsek tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını sizinle karşılayabiliriz.
iyi forumlar
iyi forumlar
Fiyat bilgisi lütfen
millet pm istiyor uzun zamandır ama siz bu konuda pm yollamıyorsunuz konunuz aktif degilse kapatınız foruma giriş yapıyorsunuz ama bu konuyuda görüyorsunuz ama ilgilenmiyorsunuz ilgilenmiyorsanız konunuzu kapatın....
Radyo ve portal platformu için iOS android uygulama yapımı için araşma içerisindeyiz pm yollarmısınız
hocam lafmacun.net isimli sitem için bir uygulama yaptırmayı düşünüyorum. Örnek: onedio uygulaması olabilir. iOs ve android için fiyat verir misiniz?
Türkiyeburada adlı üyeden alıntı
http://sahibimsin.comAdlı siteme hem android hemfe ios uygulaması için fiyat alabilirmiyim