Merhaba, Blogger da bilindiği üzere Wordpress gibi direk indirme yapamıyoruz.(Yani linkte tıklayınca Yandex-Disk-Mediafire vb. gibi sitelere yüklemek ve yönlendirmek zorunda kalıyoruz.) Blogger Wordpresse nazaran biraz daha geriden gelen bir sistemi var. Neyse fazla konuyu uzatmadan açıklamaları yapalım sonradan anlatıma geçelim. Yapacağımız işlemlerden sonra indirme linkine tıklandığı an bulunduğu sayfadan farklı bir sayfaya yönlendirme yapmıyor ve sitenizde kalmaya devam ediyor.

Anlatım 1



Anlatım 2
Sonra dosyayı yükledikten sonra böyle bir sayfa karşılar sizleri burada yapmanız gereken dosyanın indirme linkini almak yani url adresini... Only you yazan yere tıklıyoruz ve Create a linke tıkladıkdan Copy link tıkladıksan sonra bizlere link vericek bu linki kopyalıyoruz.


O kare içine aldığım alan bizim için direk indirme yapmamızı sağlıyor. dl.dropboxusercontent.com/s/ - Anlatım 2 de only you tıklıyoruz tekrardan linki alıyoruz .....com/s/ den sonrası tüm linkleri alıyoruz ve tüm linkleri bir araya getiriyoruz. Artık işlemimiz tamamdır.



ALINTIDIR.

KAYNAK :
TIKLAYIN.