Merhaba arkadaşlar, yeni bir projeyi yayın hayatına katmak üzereyiz ve bunun için çok mutluyuz. Projemizi size kısaca açıklamak isterim.

Piyasa incelemesi, reklam araştırması ve pazarlama sektörü ekip arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz araştırmalar sonucu EMLAK İLAN sitelerinin ya kullanıcılarını sömürüyorlar yada kalitesiz web siteleri sunuyorlar. biz 4 kişilik bir ekip olarak(Tasarımcı, Grafiker, Yazılım Mühendisi ve Finans müdürü) bu duruma el attık ve projemizi BULDUK !

- Nasıl bir proje olmalı dedik ? Kullanıcılar neler istiyor onları düşündük ve kendimizi kullanıcı olarak hayal ettik.

Mesela, ilan vermek ücretli olmasın, ilan yayın süresi mümkün olduğunca uzun olsun ama site güncelliğini kaybetmesin, bunun için ilanlar bir süre sonra otomatik silinsin, silinmiş ilan bir tıkla yenilenebilsin, hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde ilan verilebilsin, sosyal olsun, kullanıcılar biribiriyle mesajlaşsın, kullanıcı kiminle pazarlık ettiğini görebilsin, bunun için profil resmi yüklenebilsin, sosyal medyada ilanlar paylaşılabilsin, beğendiği ilanı favorileri arasına alsın, adres tarif etmekle uğraşmayalım bir tıkla istediğimiz telefon numarasına konum gönderilsin, gerçek alıcıların ve satıcıların bir arada olduğu konusunda uzman bir platform olsun...

Hayal ettik ve tüm bu istediklerimizi gerçekleştirmenin yolunu Bulduk!

Finans müdürümüz ile bütçeleri birleştirdik 27/05/2017 tarihinden itibaren kanal TV8,5 ile reklam anlaşması hazırladık. 5 gün boyunca reklam olarak TV8,5 ekranlarında günde 3 kez yayınlanacak. İlk etapta İstanbul, Bursa, Konya ve Ankara'da billboard çalışması hazırlattık ve gelecek haftadan itibaren Belediyelerin belirlediği alanlar da billboard çalışmalarımız ile karşılaşacaksınız...

Projemizi buraya kadar okuyan arkadaşlara öncelik ile teşekkür etmek adına bir kampanya vermemiz gerektiğini düşündük.

Web sitemiz yayın hayatına yeni başladığından dolayı web sitemizin blog bölümün de olan herhangi bir makaleyi sosyal medya hesaplarınız da paylaşıp buradan bildirenlere kura çekilecek.

İLK 3 kişiye 100 TL armağan edilecek.
3-10 arasında ki arkadaşlarımıza dilediği domaini satın alacağız. (Firma fark etmeksizin)

Katılım şartları: Siteye üye olmalısınız, facebook, twiter, google+, instagram herhangi bir blog yazısının linkini en az 3 sosyal medya hesabında paylaşmaları ve #buldukcomtr oluşturarak herkese açık bir şekilde yayınlamaları gerekli.

minimum katılım 50 kişidir.


[CENTER]WEB SİTEMİZ: BULDUK.COM.TR



Beklenilen Katılımlar gerçekleşmediği için süre uzatıldı

KATILANLAR



1- DaftPunk
2-eminezaman
3- Voltaren
4- aykutavsar
5- ZADEGAN
6- Seokent
7- Nesco
8- venom10
9- beyuzman
10-wran02
11-GencYetetenek
12-EmreBesiir
13- FikirdenSanata
14- SufyanBas


Katılımlar az olduğu için çekilişi gerçekleştirememiş bulunmaktayız, min katılım 30'a çekilmiştir. süre verilmeden min katılıma ulaşıldığında çekiliş yapılacaktır.