Tüm bunları gerçekten yapın ve spam bir site daha kazansın internet camiası :) makale gerçekten hoş olmuş ellerinize ve klavyenize sağlık ama şimdi bunları okuyan insanlar asılır güncel konulara merhaba spam siteler merhaba kalitesiz ve kazanmayan Türk internet masterları (:
Düzenleme : yazının sonunda ki " Çok kaliteli web sayfası " ibaresine fena takıldım, düşündüm ve kaliteli web sayfası nedir sormak istedim ben de makaleyi okuyan arkadaşlara. Zira ben makaleyi okuduktan sonra hiç çıkamaz oldum işin içinden.
Düzenleme : yazının sonunda ki " Çok kaliteli web sayfası " ibaresine fena takıldım, düşündüm ve kaliteli web sayfası nedir sormak istedim ben de makaleyi okuyan arkadaşlara. Zira ben makaleyi okuduktan sonra hiç çıkamaz oldum işin içinden.
Benim kalite anlayisimda hos tasarimin yaninda ozgun ve faydali icerik bulunmalidir,bu konuda ornek olaraf fatihhayrioglu 'nun sitesi guzel bir ornektir ve sagda solda ziyaretci kovalamak icin ugrasmasina gerek kalmamis,tasarimin yanisira ozgun ve kaliteligi icerigiyle benim gozumde cok kaliteli bir sitedir :)
Ozgun icerik konusu icindeherkes aklina geleni yazsin demek degildi soylemek istedigim ki zaten bilincli olarak bu isle ugrasan kisi iceriginin nelerden olusucagini belirlemis ve o konularda farklilik isteyecektir bunun icinde olanin disinda seyler yazarak basarili olucaktir diye dusunuyorum.
Yazim hakkindaki elestirilerin icin tesekkur ederim
Ek Olarak:
Önemli olan ziyaretçi sayısını arttırmak değil. Takipçi sayısını arttırmak önemli. Siteye girip çıkan (1 saniye bile sitede dursa) herkes ziyaretçi oluyor. Zaten eminim bir çok kişinin sitesindeki girip çıkma oranları yüksektir. Asıl önemli olan bu sayıyı olabildiğince düşürmek ve insanları sitenizde uzun süre tutabilmek.
Soylediklerine tamamen katiliyorum ki zaten yazi icinde anlik ziyaretcinin degil kalici okurun kazanilmasi gerektiginden bahsettim.