Çok saçma bir düşünce yine daha... Blu TV açıldığından bu yana bütün sitelere aşırı telif atar oldu. Bunların başı hepsi BLUE TVden geliyor. Adamlarda para var, hakim savcı bütün herkesi tanıyorlar. Gariban insanlar nasıl gitsin 100 tl filme para versin ?. Onu geçtim özgürlüğümüz elimizden ALINIYOR !!. Neymiş gençleri topluma yönetmen için,, ya arkadaş sizene isteyen istediği mesleği seçer buna engel olamazsınızki. Demem oki biz devletimize sahip çıktıkça, Politikacılar halkı sömürme peşinde !!.
Herkes okuyamıyor veya zengin olamıyor !!. Asgeri ücret 1.5 tl iken günde 5 ekmek abur cubur derken günde 20 tl para gidiyor, bunun suyu var elektiriği var.. Gelde sitem etme !!. Memurlar 5 milyar alırken eşşek giib çalışan emekcilerimiz 1.5 tl alıyor ve gidip 100 tl filme paramı verecek?. Çok sitem ediyorum halkı düşünen hiç kimse yok. Böyle olursa bende gider başka ülkede yaşarım.. Hiç yoktan haklı düşünse devlet, mesela vergiyi düşürse asgeri ücreti yüksetse, Milli piyango veya suriyeye yardımlar etmese şimdiye ülkemiz büyümüştü. Benim gibi binlerce kişi aynı düşünce de ZENGİNE HAVA Hoş, Baba parası yer geçer umursamaz ama garibanları kim umursayacak ?