koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sıfırdan kendim mobil uygulama yapmak istiyorum Bu konuda açıkçası Hiçbir fikrim yok nasıl yapılır bilmiyorum sıfırdan mobil uygulama yapmak için ücretsiz bir şekilde yapılabileceği ile ilgili Adım Adım belirtirseniz Çok makbule geçer Bu konuyla ilgili birkaç video izledim Ancak hepsi hazır işler ben kendi işim olsun istiyorum konuda blok yazısı olan veya bildiği kaynak olan varsa Paylaşırsa sevinirim ücretli bir iş ya da birine yaptırmak istemiyorum kendim uğraşmak istiyorum Adım Adım yazarsanız dediğim gibi Çok makbule geçer Ayrıca benim gibi sıfırdan Bu işle uğraşmak isteyen varsa onlar için rehber niteliğinde olur Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba mobil uygulama android için:
Öncelikle android uygulama java yazılım dili ile yazılıyor. Java dilini de Android studio programı üzerine yazmanızı tavsiye edrim.
ilk önce android stüdio indirin kurun ve bununla alakalı bir kaç video izleyin ki programın yapısını öğrenin.
Java dilinin en azından temel mantığını if else for gibi kavramları öğrenin
Ülkemizde kaynaklar sınırlı ama mantık anlaşıldıktan sonra youtube üzerinden izleyerek ve uygulayarak yapmaya başlayabilirsiniz.
Java dili bir derya deniz içerisinde kütüphaneler var javanın sınırı yok gibidir
ve inanın bana göre javadan çok android stüdionun değişen güncellenen koşulları daha çok uğraştırıyor insanı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sakin yanlis anlamayın ama telefonla uygulama yazilmaz . Kendiniz uygulama yazmak için java diline hakim olmanız gerekli . Bilgisayarda bile günde 10 çeşit hata ile karşılaşıp sinir krizi geçirirken telefondan uygulama yazılır mı hiç
Eova
Well Educated :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bence mobil uygulama yazacağım diye değil de programcılık öğreneceğim diye başla, mobilde uygulamalar var kod yazmayı öğreten vesaire onlara bakabilirsin, mobil yazılımcılığa başlamadan önce önünde uzun bir yol var, acele etme öğrenmeden ilerleme :)
www.e-ova.com