Anladığım kadarı ile firma sadece hosting sağlamıyor. Sitenin yazılımından domaine hostinge ve guvenliğine kadar tum kademeleri için hizmet veriyor. Siz de admin panelinden sitenizi ürünleri yerleştirmek fiyat girmek yazı blog yazmak tarzı asıl işinize odaklanıyorsunuz.

Bu şekilde bakarsak cpanel girişinizi kısıtlamaları doğru. Firma sitenizin guvenliğinden ve uptime süresinden de sorumlu olduğu için sizin yanlışlıkla güvenlik açıklarına veya sitenıze zarar verecek bir hareketinize karşı bu sevıye teknik girişlerinizi sınırlamıştır.

5 senelik sözleşme çok uzunmuş. Piyasayı bılmıyorum ama ben bu işlere giriyor olsam bir yazılım ıhtıyacı duysa kutulum için ödeme yapar üzerine 1 senelik destek alırdım. Her sene yenileme yoluna giderim.

Firma ile yollarınızı ayırdığınızda yazılımı ve tum yedeklerınızı alabılecek misiniz.

Ek. Sözleşmeye göre zaten kiralamışsınız. Yedekleri ve yazılımı alabılecek misiniz sorum cevaplanmış oluyor. Hayır.

Sözleşmeye göre cpanele giremıyorsunuz mahkeme vb konular vakit kaybı olacaktır.