FakirYazar adlı üyeden alıntı

NEditörlük Bahsettiğim tanıtım türlerini yapmadan önce öncelikle biraz içerik eklenmesi gerek forum sayfanıza. Forum sayfanızın iskeleti görünüyor :) Tanıtım olayını hemen yapmayın! Forum Sayfanıza reklamlardan gelen ziyaretçilerin forum sayfanızı dolu görmesi önemli bir unsur.

Teknolojik cihaz bilgileri, teknolojik aletlerin sorunları ve çözümleri büyük ilgi gören konulardır. (telefon, tablet vb.) genelde. Bu konulara odaklanın ilk zamanlar.

Tanıtım Reklam olayına hemen girmeyin! Biraz forumunuza içerik sağlayın sistem otursun öyle reklam tanıtım olayına girin. Yani 1-2 ay sonra sabırla olacak işler forum olayı. Hemen yükselemezsiniz belirteyim. Zaten düzenli içerik girilir ise forum kategorilerine yavaştan hit gelmeye başlayacaktır. Diğer teknoloji forumlarından farkınız olduğunu hissettirin gelen ziyaretçiye.

Ancak şunu belirteyim makalemde de belirtmiştim diğer dev forumların arasında işiniz baya zor büyük emekler gerek. Bilgili adamlar gerek foruma gelen ziyaretçilerin sorularını doğru yanıtlar verecek sorunlarını forum konularında çözecek yanıtlayacak kişiler. Ancak olmayacak işler değil. Sabır ve bilgi gerektirir.

Allah yardımcınız olsun ancak baktı olmuyor zorlamayın blog olarak devam edin.
Saygılar.
İyi çalışmalar dilerim.


Böyle uzun bir yorum yazma gayretinde bulunduğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim. Dediklerinizi harfiyyen uygulayacağaım.