-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, haber sitesini bir aydan önce news kaydı yaptırabilen var mı? Bir arkadaşla konu üzerine konuşuyorum. Tamamen özgün haber girdiğimiz sitemiz 5 günde 60 habere ulaştı, arkadaş başvur en fazla red alır 2 ay sonra tekrar başvurursun diyor. Arkadaşa güvenim tam ancak 2 ay angarya gibi çalışmak var bir de 1 ay bekleyip denemek var.
1 aydan önce newse sokabilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bence bekleyin sitenizi özelden yollayın ben bir bakayım.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
9 başvuru yapıp 6'sını kaydetmiş biri olarak söylüyorum, Google Türkiye 2016 Ocak ayına dek tamamen rastgele karar veriyordu. Adsense, News, hatta arama sonuçları dahi değişken kriterler üzerinden getiriliyordu. 2016 Ocak'tan bu yana çok şey değiştirdiler, News artık daha otoriter ve spamı engellemek peşinde. Rewrite ile yapılan internet haberciliğine karşı çeşitli önlemler getirdi. Artık daha adil olduklarını düşünüyorum, ayrıca yanlış anlamayın ama 1 aylık site News'e girmesin bir zahmet. Mesleğinizde gazetecilik yazıyor, ben de Mersin'de gazeteciyim; bu temelde siz de, ben de biliyoruz ki haber ajansları olmasa habercilik ölür. Yinede sizin için en iyisini diliyorum. Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa PM ile ulaşabilirsiniz.
etiraj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Google News Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
95, (%97)
İmzamızdaki konuda News kaydı hizmeti veriyoruz. 60 İçerik ile başvuru yapmayın hocam. Daha garanti bir sonuç için 300 haber dolaylarına ulaşın daha sonra başvurunuzu yapın. Çok daha yüksek bir ihtimal oluşur hocam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
News kayıt ücretleri ne düzeyde arkadaşlar ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Şu konuda yaptığınız edebiyatı neden sitenizdeki haberlerde yapmadınız. Acaba sadece bu kadar mı diye 20'den fazla haberi kontrol ettim, başka haber sitelerindeki içeriklerle birebir aynı. Noktası dahi değişmemiş. Eklememizi istediğin 23 yıllık anlayış bu mu acaba?
Tarih kavramınızı değiştirmeniz dileğiyle. Benim gözümde siz sadece para kazanma odaklı haber sitesi açmış yeni mezun bir gazetecisiniz.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Şuan spam cezası almış news kayıtlı sitem var. 250 tl den bırakırım. News kaydı duruyor. Cezadan çıkarıp kullanırım diyen varsa domain süresini yeni uzattım 250 tl den bırakırım.