-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
html5 geleceğin nimetlerinden
edit: hem html çok fazla zamanını almak 2 günde terimleri kavrarsız düzenli olarak aşamlı şekilde tasarımlar yaparsan 3. temanda ezbere kodlamalar yapabilirsiniz yani bu html'ye zaman ayırsan bile php öğrenemeyeceğin anlamına gelmez.
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabi ki HTML & CSS öğrenmek programlamadan çok daha iyidir . Programlamanın size programcılık bölümü okumadan pek yararı olmaz . Kendi yaptığınız programlardan da yüksek gelir elde edeceğinizi sanmıyorum çevreniz olmadıkça . O yüzden başlangıç olarak css ve html öğrenin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim o zaman HTML5 & CSS3 Kitabını alayım sonrasını yine sorarım buradan :D
http://mertaluc.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Programlama öğrenmek istiyorsan tabiiki de Programlamaya Giriş ama yok ben işin görsel kısmındayım diyorsan HTML5&CSS kitabı uygun olur, her ikisin öğrenmek istiyorum ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum dersende bu sana bağlı bi olay,mesela önce programlama öğrenirsin, sonra tasarım sonra tasarımı script'e giydirirsin,ya da tam tersi önce tasarım sonra programlama ama tavsiyem ilk önce "HTML"
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
peki abicim öyle olsun :) Türkçe'de öğrenirim. PHP'mi de kodlarım. Bu arada sanırım PHP'de bir programlama dili. Web programlama...
wordpressyapalim.com