-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Size yine internet veriyorlar benim interneti kesip 2 hafta sonra zorla ögrendim ki 2 ay daha sürecek olan bir alt yapı çalışmaları varmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu yuzden Turknete gectim ***** artik sasirmaya basladi 😂😂😂😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Türknet - Dsmart - SmileAdsl vs..Bu aracı şirketlerin hepsi ***** Altyapısını kullanıyorlar. Bu işin tek bir çözümü var. O da tamamen bürokratik çözümdür. Biraz detaylıca değerlendireyim eksik olmasın.
*****'i şuanda bizim yönetenler 2002 yılında iktidar olur olmaz satmıştır. Bugün internetimiz hem ucuz hem de iyi nitelikte olsun istiyorsak, herşeyden evvel *****'i devlet mülk olarak tekrar geri alıp, vergilendirmeyi %0 yapıp, yönetim kadrosunu tamamen değiştirip, internet altyapısını Amerika ve İngiltere ile değil, Çin - Kore - Rusya devletlerinin altyapısına bağlayıp, tamamen Avrasya ekolü ile hareket etmek zorundadır.
Bunun konuyla ne alakası var ? diye soracak olursanız
Arkadaşlar avrupa istediği zaman kısıtlama getirip, istediği zaman internet altyapımızda sorunların çıkmasını sağlayacak adımları atabiliyor. Bugün sizin bizim kullandığımız şu internetin özellikleri ve ödediğimiz ücrete bakın, o da yetmedi, bize yardımcı olduğunu söyleyip kafasına göre notlar alan ***** Müşteri destek birimine bakın, birbirinden habersiz iş yapan yönetim kadrosuna bakın, Altyapı çalışması yapıyoruz diye insanlara haber vermeden mağdur eden, kısaca keyfiyetleri doruklara ulaşmış bu yönetime ivedi olarak devlet yön göstermek zorundadır.
Ya bu şirketi adam gibi yönet, ya da devr et, devr edemiyorsan türkiye piyasasından çekil ! diyebilme yetkisi vardır. Bu yetki mutlaka kullanılmalıdır. Ama şuanda hükümet kadrosundan kimleri kimleri yediriyorlar, kimleri yemleyip besliyorlar bilmediğimiz için bu beceriksizlik abidesi firmayla aynı odada yaşar gibi alışveriş yapmaya devam ediyoruz.
Vesselammm..
Hayırlı akşamlar dilerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siz yine iyisiniz adamlar benim hattı alıp başkasına bağlamışlar bide pişkin pişkin cevap veriyorlar düzelttik diye, superonline fiber altyapınız varsa hic durmayın gecin en azından verdiğiniz paranın hakkını alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bana sözleşmemde olmayan paketi verdiler. Neymiş desteklemiyormuş, o zaman neden başka tarifeye sözleşme yaptınız? Allah bin belalarını versin, ne kadar çalışanı varsa üçkağıtçı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben şu an 800GB'ı geçtim, Gece 2 sabah 8 sadece 5 gece açık tuttum, AKK kapsamında kullanım 78GB civarında AKK limiti ise 200GB hız 50mbit. Tüm yaz izleyeceğim filmleri mümkünde 4K ya da 3D değilse 1080p 7.1 Blu-ray..vs indiriyorum.
Not: kıtlıktan çıktık! Hayatımda ilk defa 4K film izleyeceğim :)
Ek olarak: Evet ekran 4K değil ancak 4K bir film 1080p ekranda bile kendini belli edecek kadar kaliteli!
1 kişi bu mesajı beğendi.