muhacerat adlı üyeden alıntı

Hocam peki yeni bir bilgisayar alana kadar sizce hangi alanda kendimi geliştireyim? Tavsiyeniz nedir acaba? Ayrıca basit bir tema yapacak derece Html/Css, php ve Photshop bilgim var. Çok az derecede de C# var sizce hangi alana odaklanayım?

Birde Hocam sanırım dediğim şekil olmayacak çünkü baya kasıyor. Peki Unity'de de kasma var mı? Codecanyon'dan Uygulama alıp Unity ile editlesem kasma sorunu yaşar mıym?


Gelişmiş bir IDE, SDK veya oyun motoru için geçerli bu dediklerim. Sonuçta geliştirici ortamı için standartlar çalıştırmaktan çok test etme, deneme yanılma gibi süreçler en iyi şekilde olmalı. Bu tür zamanları avantaj kazanabileceğin veya bilirsem yaparsam iyi olur dediğin şeylere yoğunlaşmak için kullanmalısın. Ben olsam web'le aramı düzeltirdim, sonuçta ileride oyun falan yaparsan güncelleme veya veri saklama, dağıtma işleri için lazım olacak, en basitinden bir oyun için skor tablosu yaptın bunu web'de gerçek zamanlı saklayabilmek, gerektiğinde sunabilmek gerek. Yoksa benim gibi web işlerini halletmesi için başkalarına ihtiyaç duyacaksın. :)