-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar,
Belki bilrniniz vardir. Guzel bir proje yurutuyorum. Bu proje icin suana kadar guzel bir yatirim yaptim. Bitmesine ve tam anlamiyla aktif olmasina cok az kaldi diyebilirim fakat suanda soyle bir problemim var.
Proje saglam bir sunucu istedigi icin aylik 60 tl vds kirasi veriyorum ve sunucu yaklasik 2 aydit aktif. Simdi mayis ayinin sonunda odeme yapmam gerekiyor ama elde para kalmadi :)
Gecenlerde hic alakam yokken formda bir konu sayesinde guzel bir film domaini almistim. Film sektorunde olmadigim icin satmak istedim fakat satamadim.
Asil ikilem su : 15 gun icinde yaklasik bu domainden 120-150 tl gibi bir para elde etmem lazim. + olarak elimde keremiya v5 'in lisansi var. Sizce sitey birkac film ekleyip mi satayim yoksa direk domaini mi ucuzlatip satmaya calisayim. Yoksa caresizce sunucuyumu kapatiyim :)
Kisacasi 15 gun icerisinde sunucu parami nasil kazanabilirim :)
Domaini isteyene ozelden yazabilirim.
Tesekkurler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Parti time çalış sunucu parasını çıkar kardeş evden çıkmadan olmuyor para işleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu dediklerinizin aynısını barınan firmaya proje detayları ile iletebilirsiniz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu arada film botu bilen varmi guncel,calisan?
1-2 hafta kullanip siteyi elden cikarmayi dusunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Firmanın yöneticisi ile direk konuş derim. Websitenizde sponsorluk alanına eklersiniz firmayı.
Veya Wmaracı'nda hayırsever hosting firması sahipleri arkadaşa yardım ederse çok iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hosting ben de de cok var :) proje 8 domain birden barindiriyor. Hepsi birbiriyle baglantili ve ayni sunucuda olmasi lazim. O yuzden suan da kurulu duzeni pek degistiremem. Tek sansim su film isinden gelir elde etmek :)