ahmtkndr adlı üyeden alıntı

Kuşadası merkez deniz manzaralı 2+1 full eşyalı 650₺ ye kalıyorum 4.yılım sahile 5dk mesafe de zaten bende istanbuldan kaçıp geldim 😂



Orası aklımda zaten hocam, cennet gibi diyorlar oralara.. Gelip görcem bir ara.

ecarpar adlı üyeden alıntı

İstanbul/Maltepe
Kira bedeli = 0 tl :D (ev benim)
e-5 yanı benim apartman sakın gelme bütün gece kartal devlet hastanesine giden ambulanslardan uyuyamıyoruz, hayır ulaşımı kolay olsun gezeriz felan diye taşındık ama..

- İstanbul yada İstanbul dışı emin ol maddi olarak değişen hiç bir şey yok. Şöyle ki misal Mardinde yaşayan birine İstanbulda yaşan birinin kazandığı parayı kimse vermiyor, aynı işi ben burada 3 e yapıyorsam adam orada 1,5 - 2 ye yapıyor.. biz aradaki farkı işte benzin pahalı, ekmek pahalı, elektrik pahalı şeklinde ödüyoruz.. Oradaki suyun metre küpü ile buradaki suyun metre küp bedelleri aynı değil maalesef..
Yani bir şekilde fazla verselerde alıyorlar anlayacağın.. ha dersinki freelancer olcam ayda 2.000 kazansam yeter ki yetiyor, aylık 700-800 tl ye Akdeniz taraflarında şehre biraz uzak 3 katlı havuzlu villalar felan var.. ha hemen her konuda İstanbul un rahatına alışmış biri ne kadar yaşayabilir orada bilemem..
Sinema olsun gezme yerleri olsun, hastane okul vb.. hizmetler olsun İstanbul da daha iyi ve daha gelişmiş.. Doğa orman sessiz felan diyorsun ya onlar 50 yaşından sonra bence, ağa orman orman dağ dağ nereye kadar der insan bir noktadan sonra :D ..


Hocam maaş olarak bir sıkıntım olmayacak. Kafa dinlemek derken sadece orman değil; insanları az ve öz olsun.. Sakin ve modern olsunlar yeter. Yeşillik ve doğa da önemli tabi ama bu beton yığınları arasında boğuluyorum. Saygılar