ne girecem elalemin kömürlüğünde ahırında kurulmuş sunucya yüklenmiş siteye.. tasarım yok bişey yok herifler bildiğin internetin 0.1 versiyonu ile site yapıyorlar..
SOnrada yok hackeriz yok şu yuz yok buyuz buradanda yahu neden bir tane grafiker hacker olmuyor, olsa deebweb aleminde 3 gecede en zengin grafik ajansının ,208,925,819,614,629,174,706,176 katı para kazanır.. he canım he gülüm girdikte bişey yoktu çıktık 3-5 satır yazı işte.. :D

Amerika ve bir çok avrupa ülkesinde sunucu kurmak ve çalıştırmak için bizde olduğu gibi bir çok protokole ve ıvır zıvıra gerek olmadığı için gereksiz ne kadar tip varsa kendi sunucusunu kurup saçma sapan siteler yayınladığı bir yere girsem nee girmesem ne..


Peheeyy google tarafından indexlenmek istemiyorlarmış ,yahu google de size yalvarıyordu zaten abi ne olur şu web 0.1 versiyon sitelerinizi index liyeyim birinci sayfalarda çıkartayım diye.. 3-5 herif vakti zamanında bitcoin felan işi götümüş şimdi ne kadar bir gecede zengin olmak isteyen tip varsa alayı birşeyler yapıp para kazanmaya çalışıyor.. aha bu da onlardan tanınma derdinde..