yani oyle sallanildigi gibi yok su kadar sayfa var yok site var inanmayin zaten yasa geregi burada pc de o sogan isareti varsa muhtemelen takibe dusen birisi mutlaka basi agrir ama oyle sallamasyon soylemlerede pek inanmayin ha google indexlesin istemiyorlarmis biraksinlar hikayeleri google gidip ne olur indexleyelim sizi diye ugrasmaz isi dahi olmaz :) uzun lafi kisasi efsane soylemlere aldiris etmeyin daha suanki kullandigimiz internet alemini cozemedik ucu bucagi yok kimse kalkipta bu yuzeyi birakip aa bu da varmis demez sahsen ben defalarca takildim level oda soylemlerine hic inanmayin uc bes tane avel kendi capinda kurmus neymis efendim giris kodu olcakmis yani siteye uyelik istenildigini dusunun ayni sekilde uyduruk uyduruk isler ha katilmis yok iskence goruntulu yerlermis bunlar zaten normal internet ortamindada var biz gorebiliyormuyuz veya kacimiz gorebiliyoruz neden paslasilmiyor zaten o alandaki kisiler o alanla ilgilenenleri topluyor yani aslinda dahada uzar gider ama cokta buyutulecek bir durum degil acikcasi :)