Suwa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cloudflare eklerken hata yapmışım nsleri güncelledim site açılınca fikirlerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
keremiya v5 cok güzel bir tema ve hızlı güzel siteniz fakat slider koyarsanız daha ilgi çekici olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
marik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
merhaba bende kendi sitem de keremiya v5 kullanıyorum bende sitemi açalı 2-3 gün oluyor keremiya v5 için önerebilceğiniz bot var mı bi arkadaşla konustum bot yazıcağını söyledi fakat inceledikten sonra yapamıyacağını bildirdi bu konuda bilgisi olan geri dönüş sağlayabilir mi ?
Hype
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üni öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam filmin açıklamarını özgün girmen çok önemli bir kaç filmde özgün girmeye çalışmıssın sanırım ama sonra kopmuşssun keşke özgüne girmeye devam etseymişin.Bu arada manşet kesin ekle hocam gerçekten ben çok pişmanım sende pişman olma site büyüdikten sonra onlara zaman kalmıyor emin ol.
Hype
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üni öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam bot yerine kendiniz ekleseniz daha iyi olur.Botla çekilen filmleri siz düzenleseniz bile botla çekilmiş gibi durduğu için ilerde çok sorun yaşarsınız.birde eklediğiniz resimlere logonuzu koyarsanız on numara olur ben pek ekleyemiyorum ama siz eklemeye çalışın faydası olur zararı olmaz.
filmin ismini açıklamada geçirin,eklediğiniz anahtar kelimeninde hiç olmazsa 1 tanesini geçerin özet kısmında.Yanlışım varsa düzeltirsiniz.