hdfilmbizdeorg adlı üyeden alıntı

Hocam filmin açıklamarını özgün girmen çok önemli bir kaç filmde özgün girmeye çalışmıssın sanırım ama sonra kopmuşssun keşke özgüne girmeye devam etseymişin.Bu arada manşet kesin ekle hocam gerçekten ben çok pişmanım sende pişman olma site büyüdikten sonra onlara zaman kalmıyor emin ol.

Aynen hocam ilk başlarda ozgun girmeye caliştim ondan sonra koptum hazir kaliplari yapiştirdim bu gece hepsini duzenlemeyi dusunuyorum. Film açiklamalarini nasil yapmami onerirsiniz

marik adlı üyeden alıntı

merhaba bende kendi sitem de keremiya v5 kullanıyorum bende sitemi açalı 2-3 gün oluyor keremiya v5 için önerebilceğiniz bot var mı bi arkadaşla konustum bot yazıcağını söyledi fakat inceledikten sonra yapamıyacağını bildirdi bu konuda bilgisi olan geri dönüş sağlayabilir mi ?

Super botv2 satin aldim keremiya ile uyumlu fakat bot ile cekince cok fazla ugraşman lazim ben partlari tek tek ayikliyorum calişmayanlari siliyorum textleri turkce dublajmi altyazimi onlari tekrardan duzenliyorum botextra ile super bot v2 keremiya ile uyumlu.