-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gazeteci/Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Maillerin hosting servisinde sıkıntı yok. Outlook ve webmail e mailler anında düşüyor. Fakat gmail'e düşmesi bazen 10 bazen 20 dakika alıyor ve bu sık oluyor. Neden olabilir bu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana hiç gelmediğide oldu onun yüzünden bahçeşehir üni. den burs kaçırdım..
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
GMAILIN sunucularında bir sorun olabilir aynı sorun bendede var. 15 dakikaya kadar geç düştüğü oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 gün uyumayıp burs sisteminde açık buldum açık olduğunu benimle iletişime geçilirse açığı nasıl kullanılacağını ve kapatabileceğini anlatabilirim dedim. Bana mail atmışlar açık nedir bilgi verebilir misiniz diye tabi bana gelen mail yok... Açığı kendileri bulup kapatmışlar...
O zamandan beri yandex mail ile kendi domainimi kullanıyorum.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şöyle cevap vereyim size bu işin içinde olan biri olarak.
1. hosting firmanızın iplerinden çok fazla gmaile mail gidiyorsa gmail kısıtlama getirmiş olabilir ( saatlik limit vardır )
2. Hosting firmanızın ipleri gmail tarafından blocklanmıştır bundan dolayı gelmiyordur.
3. Hosting firmanız gmaile göndermiştir ama gmail kendi içinde bekletiyor dur.
Sorununuz birinci seçenek gibi
Yüksek gönderimlerde çalıştığım şirket SMTP hizmeti vermektedir dilerseniz yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gmaildeki sosyal ve tanıtımlar sekmelerine çok sayıda mail geldiği için olabilir yavaşlık
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turkungucu adlı üyeden alıntı
Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili trend bir haber seneler önce Google'da sitemde yukarılarda yer alınca spam engelini geçen botlar bir sürü siteyi kitledi spam yorum yağdırdı . Bey efendi bu nedir web siteme spam yağıyor dedim mail attım spam botu engellemesi gereken yazılım şirketinin teknik ekibine fakat normal bir olay olduğunu söylediler. Bana kalırsa açık, yazılım hatası vs. bir sıkıntı vardı. Abuk sabuk gerekçelerle değerlendirilmemiş olabilir senin mail. Yazılar görevliye gittikten sonra gönderdiğin mailin ulaştığı görevli bunu ciddiye almamış olabilir veya yüksek ihtimal gerçekten açık olmayabilir sonuçta Google bu dünyanın en kurumsal şirketi. Yazdırma hatası bulduğumu düşündüğüm printer şirketine attığım mailden sonra bana hata yok ama tuhaf bir arıza var dedileler bedava teknik destek verdiler. Seni daha da heveslendiriyor o şirketle çalışmaya bu tarz şeyler . Çıktığın nokta bazen gerçekten açık bulmakla sonuçlanıyor siteyi veya bazen 1000 de 1 olan bir hataya denk geliyorsun . Deliğe doğru şekide kartuşu yerleştirdiğim halde hata verdi mesela benim printer ama yinede servisin yapması gereken işti bu ama meraktan ben yapmak istedim. Sokarım kartuşa doğru şekilde, dolumu kendim yaparım servise ne gerek var dedim ama şirketin dahi ilgilendiği bir sıkıntı ortaya çıktı...
Benim bulduğum açık başakşehir üni. applybau sisteminde idi hata olabilirmi dedim ama açık 1 hafta kadar kaldı sniffer atıp linki gönderdiğim kişilerin token kodları geliyordu. Ve elimde yaklaşık 1000 bahçeşehir üni. ye başvumuş mail listesi var. Tüm maillere sahte mail atarak en azından 100-200 kişinin token koduna ulaşıp paneline giriş yapabilirdim. Hatta admine tıklatırsam admin token bilgileri bile gelebilirdi. Görevliler bana mail atmışlar aradılar konuştuk ama bana mail ulaşmadı... Aradıklarında açık kapanmış iş işten geçmiş..
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com