İddiaların yalan olduğunu nerden biliyosun? Bir kadın kocasını durduk yere neden öldürsün? İşin bu yanını da düşün. Neredeyse hergün bir kadın eski kocası,
eski sevgilisi, abisi, babası, amcası, evlenmek istemediği serseri aşık vs tarafından öldürülüyor. Üstelik katillerin çoğu azıcık bir ceza ile kurtuluyor.
Bu cinayetler kişisel değil, artık siyasi cinayetler haline geldi.
Kadını insan yerine koymayan, köle yada alınıp satılır mal gibi gören zihyetin ürünü tüm bu cinayetler. Bu ülkede kadını öldürmek çok kolay, "erkelkiğime laf söyledi"
dediğinde yada "beni aldattığından şüphelendim öldürdüm"
dediğinde aklı bacaklarının arasında, düşüşnce yapısı ortaçağda hakimler ve yasa koyucular tarafından sırtı sıvazlanıyor katillerin. Ülkede tüm bunlar yaşanırken bir kadının kocası öldürmesi hiç de kolay değil. Kimsenin öldürülmesinden yana değilim elbette, bir suç varsa bu adalet öüne çıkarılmalı ve cezasını da devlet vermeli,
o ayrı mesele. Ama bir kadını kocasını öldürücek duruma getiren durumu da görmezden gelemezsin. Zaten mahkeme de o nedenle bu şekilde kbir karara imza attı.

greatwork adlı üyeden alıntı

Karikatürname

Hepsi yalan o iddialarin. Kadin dernekleri oyle bir algi olusturdu ve avukat ordusu boyle profesyonelce bir ifade verdirtti. Oldurulen adamin ailesi 'oglum namusuna duskundu' diyor. Ayrica bu cilem dogan isimli sahis pek tekin birine benzemiyor zaten. Yarin birgun boyle bir olay sizin,kardesinizin,sevdiklerinizin basina gelebilir. Katilin tahliye edilmesini istermiydiniz?

Buyrun bu haberi okuyun:
https://m.haberler.com/adana-karabulut-ailesi-cilem-in-tahliyesine-itiraz-8551834-haberi/