AKDNZ adlı üyeden alıntı

Godaddy oldukça sağlam bir firmadır yüzlerce kez domain kayıt ettim zaman zaman benimde domainlerimi kapattıkları ve belge talep ettikleri oldu. Ancak her seferinde işimi çözdüler. Bilgilerinizde bir sahtelik yoksa, ödeme yaptığınız yöntem size aitse çekinmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

SSL için tavsiye etmem fakat domain için gönül rahatlığıyla domain kayıt edebilirsiniz. Ayrıca godaddynin bu tip önlem almasının sebebi her zaman olduğu gibi yine bizleriz. Adamlar 1 domaini 2 tlden veriyorlar. Bu kuponu kullanabilmek için 10 tane hesap açıyor bir çoğu sebepte tam olarak bu.

Bilgileri sağlayın işiniz kısa sürede çözülür hiç aramanıza falanda gerek yok. İyi çalışmalar.

aynen arkadaşa katılıyorum, benim godaddy de 14yıllık ve 3 yıllık domainlerim mevcut hiç bir şekilde sıkıntı çıkartmadılar, ha piyasada görüyorum godaddy 5 10 tl vs. satışı yapanlardan dolayı adamlar artık kimlik bilgilerinizi istese bile normal bence sonuçta ucuza tedarik ediyor ve karşısındakinin tek hesabı olduğunu görmek istiyor olabilirler güvenlik önlemi sonuçta